• Yeni

Move

Kreatif Müzik Yapımı için Taşınabilir Bir Enstrüman

Play Video

İçgüdülerinize Güvenin

Move, en iyi fikirlerinizi ne zaman ortaya çıkarsa o zaman yakalamanıza yardımcı olur. Cihazı elinize alın, yeni sesler keşfedin ve o an doğru gelen şey hakkında hızlı kararlar verin. İçgüdülerinizi nereye götürürse götürsün, onları takip edin.

Standalone ve taşınabilir

Move’un dahili işlemcisi, hoparlörü ve mikrofonu, onu hareket halindeyken müzik yaratımı için ideal bir yol arkadaşı yapar. Tek bir şarjla dört saate kadar kullanım sunan bataryası sayesinde, yaratıcı süreçleriniz için her an hazırdır.

Tahminlerinizin ötesinde bir hızla üretin

İlk ilham kıvılcımlarını geldiği anda yakalayın ve Move’un basit iş akışıyla bu ivmeyi sürdürün. Fikirleri karıştırın, birleştirin, neyin işe yarayıp neyin yaramadığını görün. Move ile içsel eleştirmeninizin hızını aşmak her zamankinden daha kolay.

Dört esnek kanal

Move’un dört kanalından herhangi birini ya da hepsini bir davul kiti, sampler veya synthesizer’a dönüştürün ve güçlü step sequencer’ı ile ritimler ve paternler oluşturun.

Play Video
Play Video

Davullar için 16 farklı pitch

Standart davul düzeninden çıkın ve her bir davul vuruşunu farklı tonlara transpoze ederek herhangi bir sample'ı bassline'a veya melodiye dönüştürün.

Çalmaya hazır

Move’un yüksek kaliteli enstrümanlarına, efektlerine ve örneklerine kolayca erişebilir ve onları istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Yeni bir set yaratmaya başladığınızda, Move dört rastgele enstrüman preset'i yükler. Bu sesler size ilham verebilir ya da yeni seslerle değiştirerek yaratıcılığınızı keşfedebilirsiniz.

Play Video

Bedava sampling

Beğendiğiniz bir ses mi buldunuz? Telefonunuzu bağlayın veya dahili mikrofonu kullanarak kaydedin, ardından bu sesi yeni bir ritim veya melodiye dönüştürün.

Play Video

Sound seçimleri

Move, bir parça oluşturmanız için gereken tüm seslerle birlikte gelir. Ableton’ın ses tasarım ekibinin hazırladığı 1500'den fazla örnek, preset ve davul vuruşu arasından seçim yapabilirsiniz. Ayrıca BNYX, DECAP, L.Dre, Sound Oracle ve daha fazlasıyla yapılan özel işbirlikleriyle de benzersiz sesler keşfedebilirsiniz.

Biraz renklendirin

Move’un dahili ses efektleri, seslerinize daha fazla derinlik ve doku kazandırır. Reverb, delay ve saturator gibi efektlerle yaratıcılığınızı zenginleştirip parçalarınıza eşsiz bir atmosfer katabilirsiniz.

Şimdi keşfedin, daha sonra rafine edin

Move, yaratıcılığın akışına girip nereye gideceğinizi keşfetmekle ilgilidir. Fikirlerinizi oluşturun, yeniden düzenleyin ve birleştirin, sonra bir şey yerine oturduğunda son rötuşları yapmak ya da detayları incelemek için Live’a geçin.

Move, Live 12.1 Intro sürümünü içerir.

Play Video

Bıraktığınız yerden devam edin

Move'un Wi-Fi bağlantısı sayesinde, Ableton Cloud ve Move Manager ile Sets'inizi Live ve Note'a kolayca aktarabilirsiniz.

Live ile üretim ve performans

Move, Ableton Live ile sıkı entegrasyonu ve kolay iş akışı sayesinde, Ableton Live için mükemmel kompakt bir MIDI kontrol arayüzüdür.

Bağlayın ve çalın

Move, kulaklıklar, harici hoparlörler, mikrofonlar ve diğer cihazları 3,5 mm stereo portları aracılığıyla bağlamanızı sağlar. Ayrıca, USB-A portu üzerinden MIDI gönderip alabilir.

Taktil kontrol

Move, dokunmaya duyarlı dokuz sonsuz döner encoder ile sesleri şekillendirmenize olanak tanır ve 32 arka aydınlatmalı pad ile notalar, ritimler, samplelar ve klipler çalabilirsiniz. Her pad, bağımsız olarak baskıya duyarlıdır, böylece parçalarınıza daha fazla hareket ve derinlik katabilirsiniz.

Kutudan Çıkanlar

  • Ableton Move 
  • Güç kaynağı
  • Bölgesel güç kablosu
  • USB-C kablosu

Move

Move, Live 12.1 Intro ve partnerimiz Melodics'ten ücretsiz pratik dersler ile birlikte gelir.

Temel Özellikler

Standalone çalışma

Move'un kompakt boyutu, geniş ses kütüphanesi, şarj edilebilir bataryası ve dahili işlemci, hoparlör ve mikrofonu sayesinde, her yerde müzik yapabilmek için kolayca yanınıza alıp kullanabilirsiniz.

Dört esnek track

Move'un dört kanalından herhangi birini veya tamamını davul seti, sampler veya synthesizer olarak kullanabilir ve her birine iki efekt ekleyebilirsiniz.

Note Modu

Beats oluşturmak için 16-pad düzenini davul performansı ve sequencing için kullanabilir, ya da melodik düzeni kullanarak birden fazla oktavda ve birçok anahtar ve ölçüde melodiler ve akorlar oluşturabilirsiniz.

Session Modu

Move’un pad’lerini kullanarak klipler oluşturabilir, düzenleyebilir ve tetikleyebilirsiniz, böylece müzikal fikirleri hızla miksleyip düzenleyebilirsiniz.

Davullar için 16 pitch*

16 Pitch ile Move’un pad’lerinin sağ tarafındaki 4x4 ızgarayı kullanarak, seçilen davul sesini farklı tonlarda ve birden çok oktavda tetikleyerek davullarınızı ve one-shot seslerinizi melodik olarak çalmanıza olanak tanır.

Sampling ve resampling

Move ile çevrenizdeki sesleri kaydedin, bunu Move’un mikrofonu veya 3.5 mm ses girişini kullanarak yapabilirsiniz. Kayıtlarınızı yeni ritimler ve melodiler oluşturmak için kullanın. Ayrıca, Move’un ana çıkışını dahili olarak yeniden örnekleyerek kendi parçanızı yeniden miksleyebilirsiniz.

Parametre otomasyonu

Encoder'ları ayarlayarak seslerinizdeki dinamik değişiklikleri gerçek zamanlı olarak kaydedebilir veya yakalayabilirsiniz. Ayrıca, her adım için otomasyon  (step automation) kullanarak parametre değişikliklerini düzenleyebilirsiniz.

Step sequencer

16 bar'a kadar bir adım sequencer ile ritimleri ve notaları programlayabilir, zamanlamanızı sıkılaştırmak için kuantizasyon veya groove uygulayabilir, hızları düzenleyebilir, notaları itebilir ve her adım için parametrelere otomasyon uygulayabilirsiniz.

Capture

Beğendiğiniz bir şeyi çaldınız ama kaydetmiyorsanız, Capture butonuna basın ve Move, performansınızı geri getirecektir. Bu özellik, parametre otomasyonları için de geçerlidir.

Arpeggiator* ve Repeat

Bir akoru, Arpeggiator ile otomatikleştirilmiş tekil notalar dizisine dönüştürebilir veya Repeat özelliğini kullanarak bir pad'e basarak hızla tekrar eden notalar veya ritimler tetikleyebilirsiniz.

*Lütfen bu ve diğer önemli özellikleri kullanabilmek için Move 1.1 sürümüne güncelleme yapın.

*Live 12.1'i indirerek tam ses sürekliliği elde edebilir ve Control Live Mode'a erişebilirsiniz.

Ses kütüphanesi ve efektler

Enstrümanlar

Move, Live ile birlikte gelen üç enstrümanı – Drift, Wavetable ve Drum Sampler – ve Melodic Sampler'ı içerir.

Audio efektler

Her bir kanala ve ana kanala ayrı ayrı olmak üzere iki efekt ekleyebilirsiniz. Seçebileceğiniz efektler arasında Reverb, Delay, Saturator, Chorus-Ensemble, Phaser-Flanger, Redux, Channel EQ ve Dynamics gibi efektler bulunmaktadır.

Ana Kütüphane

Move, BNYX, DECAP, L.Dre, Taka Perry ve Sound Oracle'dan içeriklerle birlikte 1500'den fazla ses ve preset sunmaktadır. Bu içerikler arasında davul sesleri, Enstrüman Racks, Ses Efekt presetleri, one-shot'lar ve looplar bulunmaktadır.

Anında ses seçebilme

Yeni bir proje başlattığınızda, Move size hemen kullanmaya başlayabileceğiniz dört ses yükler. Bu sesler size ilham verebilir, ya da tarayıcıda hızlıca yeni sesler deneyip onların arasından seçebilirsiniz.

Donanımsal Özellikler

Polyphonic aftertouch özellikli 12 pad

Move’un hız duyarlı, arka aydınlatmalı silikon pad’leri, akorlar, melodiler ve ritimler çalmanıza, örneklerinizi seçip çalmanıza ve klipleri başlatmanıza olanak tanır. Polifonik aftertouch sayesinde ise çaldığınız her notadan benzersiz tonlar elde edebilirsiniz.

16 çok fonksiyonlu düğme

Move’un 16 adımlı düğmeleriyle notaları ve ritimleri sıralayın, ayrıca Anahtarlar ve Ölçekler, kuantizasyon, groove ve tempo gibi ikincil işlevlere erişim sağlayın.

9 adet dokunmaya hassas sonsuz rotary encoder

Move'un yüksek çözünürlüklü döner enkoderleri, enstrümanların, efektlerin ve örneklerin seslerine ince ayar yapmanıza olanak tanır. Kullanışlı kontrol ayarları, her değişiklikte sesinizde somut bir değişim yaratan enkoderlere önceden haritalanmıştır.

OLED ekran ve tıklanabilir tekerlek

Move'un kompakt OLED ekranı (128x64 piksel) ve dokunmatik tıklanabilir tekerleği, sesleri ve efektleri hızlıca taramanıza ve Move'un ayarlarını hızla değiştirmenize olanak tanır.

Audio giriş ve çıkış

Move'un 3,5 mm stereo portlarıyla sesi hoparlörlere ve kulaklıklara iletebilir ve harici bir kaynaktan ses örnekleri alabilirsiniz.

Dahili hoparlör ve mikrofon

Move'un entegre mikrofonu ile sesleri yakalayabilir ve dahili hoparlörü sayesinde kulaklık veya harici hoparlörlere gerek kalmadan müzik yapabilirsiniz.

Dahili Wi-Fi

Wi-Fi'ye bağlanarak, Ableton Cloud aracılığıyla Set'lerinizi Live'a aktarabilir, Move Manager ile Set'leri ve dosyaları yönetebilir, Ableton Link kullanabilir ve en son yazılım güncellemesini alabilirsiniz.

Dahili işlemci

Move'un işlemcisi, 1.5 GHz hızında çalışan dört çekirdekli ARM Cortex-A72, 2 GB RAM ve müzik yaratma ve performans için optimize edilmiş özel bir işletim sistemi ile donatılmıştır.

64 GB dahili hafıza

Move'un 64 GB'lık dahili SD kartı, kendi örneklerinizi ve seslerinizi depolamak için bolca alan sağlar.

Bağlantılar

Ableton Cloud

Move Set'lerinizi Ableton Cloud'a kaydedin ve Live veya Note'da kaldığınız yerden devam edin.

Move Manager

Move Set'lerinizi, dosyalarınızı ve örneklerinizi web tabanlı Move Manager ile kolayca yönetin.

Ableton Link

Birden fazla cihazı yerel ağ üzerinden senkronize tutarak, kurulumla uğraşmak yerine müzik yapmaya odaklanabilirsiniz.

Ableton Live'ı kontrol edin*

Move, Ableton Live için en iyi entegre olmuş kompakt ve taşınabilir kontrol yüzeyidir: Klip başlatma, melodiler çalma, ritimler sıralama, sesleri ayarlama ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

USB-A port

MIDI göndermek veya almak için Move'un USB-A portunu kullanarak sınıf uyumlu  (class-compliant) kontrolcüler, sentezleyiciler ve diğer cihazlarla bağlantı kurabilirsiniz.

USB-C port**

Move'un USB-C portunu kullanarak şarj edebilir, bilgisayarınıza bağlanabilir, Live'ı kontrol edebilir ve Live içine ses örnekleri alabilirsiniz.

*Lütfen bu ve diğer önemli özellikleri kullanabilmek için Move 1.1 sürümüne güncelleme yapın.*

**Lütfen dikkat, Move yalnızca 7.5 W veya daha yüksek güç çıkışı sağlayan USB-C portlarıyla düzgün bir şekilde şarj olacaktır. Eski dizüstü bilgisayarlarındaki USB-A portlarıyla ve çoğu USB hub'ı (hem güç veren hem de güç vermeyen) ile Move yavaşça deşarj olacaktır.**

Boyutlar

AYNI KATEGORİDEKİ DİĞER 8 ÜRÜN

Vade Aylık Toplam
1 ₺24.491,62 ₺24.491,62
2 ₺12.245,81 ₺24.491,62
3 ₺8.327,15 ₺24.981,45
4 ₺6.367,82 ₺25.471,28
5 ₺5.192,22 ₺25.961,11
6 ₺4.408,49 ₺26.450,95
7 ₺3.848,68 ₺26.940,78
8 ₺3.398,21 ₺27.185,69
9 ₺3.075,06 ₺27.675,53
10 ₺2.816,54 ₺28.165,36
11 ₺2.605,02 ₺28.655,19
12 ₺2.428,75 ₺29.145,02
Vade Aylık Toplam
1 ₺24.491,62 ₺24.491,62
2 ₺12.245,81 ₺24.491,62
3 ₺8.327,15 ₺24.981,45
4 ₺6.367,82 ₺25.471,28
5 ₺5.192,22 ₺25.961,11
6 ₺4.408,49 ₺26.450,95
7 ₺3.848,68 ₺26.940,78
8 ₺3.398,21 ₺27.185,69
9 ₺3.075,06 ₺27.675,53
10 ₺2.816,54 ₺28.165,36
11 ₺2.605,02 ₺28.655,19
12 ₺2.428,75 ₺29.145,02
Vade Aylık Toplam
1 ₺24.491,62 ₺24.491,62
2 ₺12.245,81 ₺24.491,62
3 ₺8.327,15 ₺24.981,45
4 ₺6.367,82 ₺25.471,28
5 ₺5.192,22 ₺25.961,11
6 ₺4.408,49 ₺26.450,95
7 ₺3.848,68 ₺26.940,78
8 ₺3.398,21 ₺27.185,69
9 ₺3.075,06 ₺27.675,53
10 ₺2.816,54 ₺28.165,36
11 ₺2.605,02 ₺28.655,19
12 ₺2.428,75 ₺29.145,02
Vade Aylık Toplam
1 ₺24.491,62 ₺24.491,62
2 ₺12.245,81 ₺24.491,62
3 ₺8.327,15 ₺24.981,45
4 ₺6.367,82 ₺25.471,28
5 ₺5.192,22 ₺25.961,11
6 ₺4.408,49 ₺26.450,95
7 ₺3.848,68 ₺26.940,78
8 ₺3.398,21 ₺27.185,69
9 ₺3.075,06 ₺27.675,53
Vade Aylık Toplam
1 ₺24.491,62 ₺24.491,62
2 ₺12.245,81 ₺24.491,62
3 ₺8.327,15 ₺24.981,45
4 ₺6.367,82 ₺25.471,28
5 ₺5.192,22 ₺25.961,11
6 ₺4.408,49 ₺26.450,95
7 ₺3.848,68 ₺26.940,78
8 ₺3.398,21 ₺27.185,69
9 ₺3.075,06 ₺27.675,53
10 ₺2.816,54 ₺28.165,36
11 ₺2.605,02 ₺28.655,19
12 ₺2.428,75 ₺29.145,02

Diğer Kartlar

Tüm kredi ve bankamatik kartları ile tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz.
Karşılaştırma listesine eklendi.