9320A SAM™ Referans Kontrolcü

UNIO Audio Monitoring

UNIO, profesyonellerin her yerde güvenle çalışmasını sağlar. UNIO'nun önemli bir bileşeni olan 9320A, odadaki ve kulaklıktaki dinlemeyi entegre ederek tek, güvenilir bir iş akışı sunar ve tamamen kişiselleştirilmiş, yüksek doğruluk sağlar.

Esnek bağlantı seçenekleri, referans kalitesinde kulaklık çıkışı ve adaptif teknolojilerimizin fiziksel kontrolü ile 9320A, her alanda – stereo'dan immersif'e kadar – profesyonel ses çalışmaları için ideal bir merkezdir.

Akustik olarak iyileştirilmiş stüdyo ortamlarında, evde, geçici mekanlarda veya yolda çalışırken, UNIO ve 9320A, profesyonel odadaki ve kulaklıktaki dinleme arasında geçiş yaparken kesintisiz bir dinleme deneyimi sağlar. UNIO ile adaptif teknolojilerimizin gücüne erişmek her zamankinden daha kolay, böylece stüdyonun dışında dahi güvenle çalışabilirsiniz.

UNIO – Oda ve kulaklık dinlemeyi birleştirme

“Müzik, yayın, post prodüksiyon ve oyun ses tasarımında çalışan ses profesyonelleri, giderek artan bir şekilde istedikleri yerde ve istedikleri zaman çalışma esnekliği istiyorlar, hatta bu bazen öngörülemeyen ve zorlu akustik ortamları içerse bile.

İyi kalibre edilmiş oda içi ve kulaklıkla dinleme arasında anında geçiş yapabilmek, iş akışında kesinti olmadan çalışmanın anahtarıdır. Bu nedenle UNIO ve 9320A'yı gerçekten bir sonraki nesil referans kalitesinde izleme sistemi oluşturmada güçlü araçlar olarak görüyoruz.”

Genelec Genel Müdürü Siamäk Naghian

UNIO'ya bir köprü olarak, kompakt 9320A, stereo'dan immersif'e ve ötesine kadar profesyonel hoparlör ve kulaklık dinleme seçenekleri için tek, özgürleştirici bir iş akışı oluşturmanıza, optimize etmenize ve yönetmenize olanak tanır. Çalışmanız sizi nereye götürürse götürsün, bu seçeneklere kolayca erişilebilir, güvenilebilir ve karşılaştırılabilir.

Karşınızda 9320A SAM™ Referans Kontrolcü

Monitor Kontrolller, Kalibrasyon seti, Çıkış Arabirimi, GLM Remote ve Kulaklık Preamp

Benzersiz Özellikler ve Kullanıcıya Faydaları

1. Stereo'dan immersiv'e dokunsal monitör kontrolü

Ölçeklenebilir Genelec Smart Active (SAM) Dinleme Sistemlerinin Yönetimi;

Genelec Loudspeaker Manager (GLM™) yazılımındaki temel işlevlerin dokunsal kontrolü ile 9320A, net dokunsal geri bildirim sağlayan, sezgisel ve hızlı erişilebilen fiziksel bir kullanıcı arayüzü sunar. Bu sayede iş akışınızı hızlandırabilir ve GLM'nin grafik kullanıcı arayüzünü gizleyerek DAW'nıza odaklanabilirsiniz.

Tek Bir Odada Alternatif Dinleme Sistemlerinin Kolay Yönetimi;

GLM kontrolünün parmaklarınızın ucunda olması, oda içi SAM Dinleme düzenleri arasında hızlı geçiş ve yönetim sağlar. 9320A ayrıca doğrudan bağlı stereo dinleme sistemlerinin seviye düzenlemelerini ve standart kontrolünü sunar. Bu, dinleme seçenekleri arasında geçişi basitleştirir ve duyduklarınıza tam olarak güvenmenizi sağlar. Herhangi bir DAW ve ses arayüzü sistemi ile çalışabilen 9320A, GLM ile SAM Dinleme sistemleri için sınırsız kanal sayısını yönetebilir. Alternatif stereo hoparlör dinleme ise AES/EBU ve analog girişler kullanılarak kolayca sağlanabilir.

Kesintisiz Oda İçi ve Kulaklık Dinleme için Akıllı Tek Tuşla Geçiş;

9320A, kulaklık dinleme için de seviye düzenlemesi sağlar, yani dinleme sistemlerinizin herhangi birinden diğerine seviye değişikliği olmadan geçiş yapabilir. Bu, tüm hoparlör ve kulaklık tabanlı dinleme sistemleri arasında, dinleme seviyesini her seferinde yeniden ayarlamaya gerek kalmadan, sorunsuz ve kolay geçiş sağlar.

2. En temiz sinyal yolu için AES/EBU bağlantısı

Çok Yönlü Cihaz İçi Dinleme Seçenekleri

Stereo ve subwoofer’lı stereo dinleme sistemleri, 9320A'ya analog ve AES/EBU giriş/çıkış bağlantıları kullanılarak doğrudan bağlanabilir. Ayrıca 9320A, bilgisayardan yüksek çözünürlüklü stereo ses girişi için bir USB çıkış arayüzü 8ses kartı) olarak da kullanılabilir. 9320A çıkışları, 'SAM' modunda sabit line seviyesi çıkışını ve ayarlanmış line çıkışını destekler. Her iki mod da balanslı (dengeli) analog çıkışlar ve AES çıkışı üzerinden mevcuttur. Bu, 9320A'yı herhangi bir profesyonel hoparlör monitörü veya kulaklık seti ile uyumlu hale getirir.

Yüksek Kaliteli DAC Sinyal Dönüşümü

9320A'yı, analog girişlerden AES çıkışına ve AES'den analog çıkışlara kadar yüksek kaliteli bir dönüştürücü olarak kullanmak mümkündür. Ayrıca, USB ses girişini herhangi bir çıkışa dönüştürebilir. Bu, onu son derece çok yönlü ve profesyonel dinleme görevleri için son derece etkili bir merkez haline getirir. Balanslı analog line girişinin maksimum seviyesi +12 dBu veya +24 dBu olarak ayarlanabilir. USB ses ve AES dijital ses girişleri, AES dijital çıkışına A-ağırlıklı 138 dB dinamik aralık sunar.

3. Referans kalitede kulaklık çıkışı

Profesyonel Kulaklık Dinleme

Kişisel kulaklık ses karakteri kalibrasyonu, referans seviyesinde dinleme cihazı olan 9320A'nın doğal bir parçasıdır. Kulaklık çıkışı, 16 ila 600 ohm aralığındaki kulaklık empedanslarını mükemmel doğrusallık (THD+N -110 dB'den az) ve dinamik aralık (126 dB) ile işleyebilir, maksimum RMS çıkışı 6 volt sunarak herhangi bir yüksek kaliteli profesyonel kulaklıktan en iyi performansı almanızı sağlar.

Aural ID™ Teknolojisi ile Gelişmiş Kulaklık İzleme

Genelec Aural ID Teknolojisi, benzersiz kişisel HRTF verilerinizi elde etmenize ve kullanmanıza olanak tanıyarak doğru sanal hoparlör konumlandırması ve kafa dışı dışsallaştırılmış ses reprodüksiyonu ile güvenilir stereo, çok kanallı ve immersif dinleme düzenlerini herhangi bir yüksek kaliteli profesyonel kulaklık aracılığı ile sunar. Aural ID, 9320A'nın kulaklık çıkışı ile mükemmel bir şekilde entegre olur ve kulaklık dinlemede en yüksek standardı sağlar.

4. GLM ve kalibre dinleme seviyesi ile monitör kalibrasyonu

Otomatik GLM AutoCal™ Kalibrasyonu

GLM yazılımı, Genelec Smart Active (SAM) Dinleme sistemleri ile birlikte çalışarak hoparlör monitörlerinde doğal ve dikkatlice ayarlanmış ses reprodüksiyonu sağlar. Gerektiğinde doğru kalibre edilmiş ve ekolayzır ayarlı subwoofer desteği ile detaylı GRADE™ Oda Akustiği Raporlarına erişim imkanı sunar. Bunun için, 9320A ile birlikte fabrikada kalibre edilmiş bir referans mikrofonu dahil edilmiştir.

Tüm Dinleme Seçeneklerinin Hizalanması

9320A, hoparlör tabanlı tüm dinleme düzenleri ve kulaklıklar arasında prodüksiyon seviyesi hizalaması sunar, böylece hoparlör ve kulaklık tabanlı dinleme arasında mümkün olan en sorunsuz geçişi sağlar.

5. Güvenli dinleme - Gürültü dozu tahmini

İşitme Sağlığı Desteği ve Dinleme

9320A'nın arka aydınlatmalı ekranında gösterilen, sürekli A, C ve Z ağırlıklı SPL izleme, dinleme güvenliğinin hızlı bir şekilde değerlendirilmesini sağlar. Oda içi ses için SPL dahil edilen referans mikrofonu kullanılarak örneklenir ve kulaklık dinlemesi için kulaklık hassasiyet verileri kullanılarak hesaplanır. Ses mühendisinin ses maruziyet dozu kaydedilerek işitme sağlığı maruziyet dozu alarmları kolayca ayarlanabilir.  Yüksek lineer dinleme sistemleri oluşturma yeteneği ile birleştiğinde – ki bu doğal olarak minimal işitme yorgunluğunu destekler – bu özellikler, 9320A'yı işitme koruması için önemli bir yardımcı yapar.

9320A: Çok Yönlü ve Esnek Dinleme Çözümü

Stereo ve immersive müzik stüdyoları, oyun ses stüdyoları, yayıncılık, akış ve AV post-prodüksiyon için ideal olan 9320A, SAM dinleme sistemlerinin – stereo'dan immersiv'e– sorunsuz yönetimi ile analog ve dijital AES/EBU stereo sesin hoparlörler ve kulaklıklar üzerinden dinlenmesi için doğrudan bağlantı imkanı sunar.

Ses Giriş Seçenekleri

- Stereo USB ses
- İki analog balanslı line giriş
- Stereo AES/EBU dijital ses

Bu üç alternatif giriş, son derece esnek bağlantı imkanı sağlarken her giriş arasında sorunsuz geçiş yapabilme ve sinyali doğrudan bağlı analog ve dijital stereo veya subwooferlı stereo hoparlör izlemeye veya profesyonel kulaklıklara kolayca yönlendirebilme yeteneği sunar. Her bir çıkış, tüm giriş ve çıkışlar arasında yumuşak geçiş sağlamak için seviyeleri eşlenebilir

Bilgisayar Destekli ve Bağımsız Mod Kullanımı

9320A, GLM yazılımı ve Aural ID yazılımı çalıştıran bir bilgisayarla kurulum ve kullanım için tasarlanmıştır, ancak bağımsız modda da kullanılabilir.

USB Güç Kaynağı ve Gelişmiş Ses Özellikleri

USB'den besleme ve Type C USB arayüzü ile donatılmış olan 9320A, maksimum 2.5 W güç tüketir, bu da onu herhangi bir bilgisayar tabanlı DAW ile uyumlu hale getirir. Ayrıca, USB arayüzleri güç sağlayamadığında cihazı çalıştırabilmek için ayrı bir USB Type C güç girişi de sağlanmıştır. Tüm giriş/çıkış kombinasyonlarında ses bant genişliği 46 kHz'ye kadar uzanır ve 120 dB'yi aşan dinamik aralık, -110 dB'nin altında THD+N ve 2 ila 3.2 ms aralığında girişten çıkışa minimal gecikme sunar.

9320A'nın kullanım şekilleri

Standart 9320A – Dual Stereo Temel

GLM ile 9320A - Dual Stereo GLM

GLM ile 9320A – Dual Stereo / Headphone Immersive

  • Grup Ön Ayarlarına Erişim Yok.
  • Binaural Yok.
  • Mac veya PC ile veya onlar olmadan kullanılabilir.
  • Gruplar 1-4 etkisiz.
  • Bilgisayar USB portundan veya analog/dijital bir giriş kullanılarak ses girişi yapılabilir. Giriş düğmesi girişi seçmek için kullanılır.
  • Ses istenen herhangi bir çıkışa yönlendirilebilir: Kulaklık, Analog veya Dijital.
  • Ses düğmesiyle ses kontrol edilebilir.
  • Mono, Diff, Invert, Mute, Dim, Preset düğmeleri çalışır.
  • Gelişmiş kullanım için GLM yazılımı gereklidir, örneğin çıkış seviyelerini eşitlemek, SAM sistemi kontrol etmek ve kalibre etmek gibi.
  • GLM Kalibrasyonu ve Ön Ayarlar.
  • Binaural Yok.
  • Gurup 1-4 mevcut.
  • Dijital çıkış GLM ile ilişkilendirilmiş.
  • Aynı ön ayarı kullanmak için 'Digi'ye tıklayın.
  • Grubu değiştirmek için Grup 1-4'e tıklayın.
  • Bilgisayar USB portundan veya analog/dijital bir giriş kullanılarak ses girişi yapılabilir. GLM grup ön ayarı, bir girişi seçmek için kullanılır ve daha sonra Giriş düğmeleri girişi değiştirmek için kullanılabilir.
  • Ses istenen herhangi bir çıkışa yönlendirilebilir: Kulaklık, Analog, Dijital veya hiçbiri. GLM grup ön ayarı, bir grup etkinleştirildiğinde çıkışı tanımlamak için kullanılır.
  • SAM Monitörler, 9320A ve GLM yazılımı ile kalibre edilebilir.
  • Ses düğmesiyle ses kontrol edilebilir.
  • Mono, Diff, Invert, Mute, Dim, Preset ve grup düğmeleri çalışır.
  • GLM Kalibrasyonu ve Ön Ayarlar.
  • Aural ID stereo.
  • Aural ID sürükleyici.
  • Gruplar 1-4 mevcut.
  • Dijital çıkış GLM ile ilişkilendirilmiş.
  • Aynı ön ayarı kullanmak için 'Digi'ye tıklayın.
  • Grubu değiştirmek için Grup 1-4'e tıklayın.
  • 9320A çıkış seçimine bağlı olarak USB stereo veya binaural.
  • Binaural ses kullanılmadığında, Aural ID eklentisi L/S bypass'a girer ve USB üzerinden kontrol edilir.
  • GLM ve Aural ID işlemleri kullanılırken, oda içi dinleme etkinleştirildiğinde GLM işlemeyi bypass eder.

9320A Dual Stereo In-Room Immersive / Kulaklık Immersive Plug-in

9320A Stand-Alone Aural ID + Immersive SAM Monitörler

9320A Dual Stereo In-Room Immersive / Kulaklık Immersive App

  • GLM Kalibrasyonu ve Ön Ayarlar.
  • Aural ID stereo (eklenti).
  • Aural ID immersive (eklenti).
  • Oda içi immersive.
  • Grup 1-4, büyük oda içi sistemini seçer.
  • Dijital çıkış GLM ile ilişkilendirilmemiş.
  • 9320A çıkış seçimine bağlı olarak USB stereo veya binaural.

  • GLM Kalibrasyonu ve Ön Ayarlar.
  • Aural ID stereo.
  • Aural ID immersive.
  • Gruplar 1-4 mevcut.
  • Dijital çıkış GLM ile ilişkilendirilmiş.
  • Aynı ön ayarı kullanmak için 'Digi'ye tıklayın.
  • Grup değiştirmek için Gruplar 1-4'e tıklayın.
  • Binaural ses kullanılmadığında, Aural ID eklentisi/Uygulaması L/R geçişine geçer ve USB üzerinden kontrol edilir.
  • GLM Kalibrasyonu ve Ön Ayarlar.
  • Aural ID stereo (Uygulama).
  • Aural ID immersive (Uygulama).
  • Grup 1-4, büyük oda içi sistemi seçer.
  • Dijital çıkış GLM ile ilişkilendirilmemiş.
  • 9320A çıkış seçimine bağlı olarak USB stereo veya binaural.

Sinyal akışı ve menüler

Kulaklık Çıkış yük durumu

Kulaklık Empedansı (Ohm)

Maksimum Güç Çıkışı (mW)

Aynı anda iki çıkışa maksimum güç ile

16

32

150

300

600

120

140

200

115

57

İLGİLİ ÜRÜNLER

AYNI KATEGORİDEKİ DİĞER 8 ÜRÜN

Vade Aylık Toplam
1 ₺62.530,24 ₺62.530,24
2 ₺31.265,12 ₺62.530,24
3 ₺21.260,28 ₺63.780,85
4 ₺16.257,86 ₺65.031,45
5 ₺13.256,41 ₺66.282,06
6 ₺11.255,44 ₺67.532,66
7 ₺9.826,18 ₺68.783,27
8 ₺8.676,07 ₺69.408,57
9 ₺7.851,02 ₺70.659,17
10 ₺7.190,98 ₺71.909,78
11 ₺6.650,94 ₺73.160,38
12 ₺6.200,92 ₺74.410,99
Vade Aylık Toplam
1 ₺62.530,24 ₺62.530,24
2 ₺31.265,12 ₺62.530,24
3 ₺21.260,28 ₺63.780,85
4 ₺16.257,86 ₺65.031,45
5 ₺13.256,41 ₺66.282,06
6 ₺11.255,44 ₺67.532,66
7 ₺9.826,18 ₺68.783,27
8 ₺8.676,07 ₺69.408,57
9 ₺7.851,02 ₺70.659,17
10 ₺7.190,98 ₺71.909,78
11 ₺6.650,94 ₺73.160,38
12 ₺6.200,92 ₺74.410,99
Vade Aylık Toplam
1 ₺62.530,24 ₺62.530,24
2 ₺31.265,12 ₺62.530,24
3 ₺21.260,28 ₺63.780,85
4 ₺16.257,86 ₺65.031,45
5 ₺13.256,41 ₺66.282,06
6 ₺11.255,44 ₺67.532,66
7 ₺9.826,18 ₺68.783,27
8 ₺8.676,07 ₺69.408,57
9 ₺7.851,02 ₺70.659,17
10 ₺7.190,98 ₺71.909,78
11 ₺6.650,94 ₺73.160,38
12 ₺6.200,92 ₺74.410,99
Vade Aylık Toplam
1 ₺62.530,24 ₺62.530,24
2 ₺31.265,12 ₺62.530,24
3 ₺21.260,28 ₺63.780,85
4 ₺16.257,86 ₺65.031,45
5 ₺13.256,41 ₺66.282,06
6 ₺11.255,44 ₺67.532,66
7 ₺9.826,18 ₺68.783,27
8 ₺8.676,07 ₺69.408,57
9 ₺7.851,02 ₺70.659,17
Vade Aylık Toplam
1 ₺62.530,24 ₺62.530,24
2 ₺31.265,12 ₺62.530,24
3 ₺21.260,28 ₺63.780,85
4 ₺16.257,86 ₺65.031,45
5 ₺13.256,41 ₺66.282,06
6 ₺11.255,44 ₺67.532,66
7 ₺9.826,18 ₺68.783,27
8 ₺8.676,07 ₺69.408,57
9 ₺7.851,02 ₺70.659,17
10 ₺7.190,98 ₺71.909,78
11 ₺6.650,94 ₺73.160,38
12 ₺6.200,92 ₺74.410,99

Diğer Kartlar

Tüm kredi ve bankamatik kartları ile tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz.
Karşılaştırma listesine eklendi.