PreSonus Ürünlerinin Kayıt Altına Alınması (Register)

Presonus firması uzunca bir süredir satmakta olduğu tüm ürünlerinde kullanıcılarına özel olarak çeşitli yazılımları hediye etmektedir. Bir çok kullanıcıya bu durumu izah etmeye çalışsak da ürünlerin kayıt altına alınmadığını gözlemliyoruz. Bu sebeple herhangi bir Presonus ürünü satın aldığınızda bu ürünün çok basit bir şekilde nasıl kayıt edildiğini size bu yazımızda anlatmaya çalışacağız.

Öncelikle https://my.presonus.com/login sayfasına gidiyoruz.

Karşımıza şöyle bir ekran çıkıyor

Create a My.Presonus Acount yazan yere tıklıyoruz.

Bu sayfayı geçtikten sonra bu sefer özet bilgileri ve ürüne ait detayları isteyen formu dolduruyoruz.

Bu bilgileri girdikten sonra artık hesabımız oluşmuş oluyor bundan sonra yapmamız gereken son adıma geçiyoruz.

Sarı işaretli alandaki Register a Product yazan yere tıklıyoruz ve aldığımız ürünün içeriğine göre Seçimimizi yapıp “yazılım” satın aldıysanız Software, herhangi bir “donanım” (mikser, ses kartı) aldıysanız, Hardware seçeneğini kullanarak ürüne ait seri numarasını (ses kartı ya da mikserlerde kutuda veya cihazın üzerinde bulunan serial number) giriyoruz.
Ve mavi işaretli alandaki "register" yazan yere tıklıyoruz.

Örnek olarak Presonus Studiolive Hydra AR8 usb mikseri register ettiğimizde üretici firmanın hediye ettiği ürünleri aşağıda görebilirsiniz.

Unutmadan bu yazılımları tek tek satın almak isterseniz toplam 1000€ yakın bir bedel ödemeniz gerekir. Bu hediyeleri durduk yere kaçırmamanızı tavsiye eder herkese bol müzikli günler dileriz.

İLGİLİ ÜRÜNLER

1979 İstanbul doğumluyum, İşletme mezunu ve bir türlü bitmek bilmeyen Sosyoloji öğrencisiyim ;) Çalışma hayatımın neredeyse tamamını COMPEL oluşturuyor aralıksız 20 sene boyunca ses teknolojileriyle ilgili her ne öğrendiysem tamamına yakını alaylı bir şekilde Compel'deki çalışma hayatımda oldu. 2016 senesinde proje işlerine olan merakımdan dolayı yollarım Eramita ile kesişti buradaki iki yıllık sürede bir çok büyük projenin içerisinde doğrudan yer aldım. Şimdi tekrardan yuvam olan Compel'de yeni bilgi ve tecrübelerle çalışma hayatıma devam ediyorum.

İLGİLİ YAZILAR

Karşılaştırma listesine eklendi.