Görevleri Tamamla, Wireless GO II'yi Kaçırma

Sevgili RØDE Türkiye ailesi!

Öncelikle ürünlerimiz ile çıkardığınız olağanüstü işleri hayranlıkla takip ettiğimizi bilmenizi isteriz. Gözümüzden kaçmaması için gönderilerinizde bizi etiketlemeyi unutmayın!

Her gün, aramıza katılmak isteyen ya da parlak fikri için destek arayan birçok içerik üreticisinden mesajlar alıyoruz. Ürünlerimize gösterdiğiniz yoğun ilgi için sonsuz teşekkürler. Size güzel bir haberimiz var!

Bundan sonra her ay, taleplerinizi bize daha rahat iletebilmeniz için bir etkinlik düzenleyeceğiz. Gelen talepleri değerlendirdikten sonra da seçeceğimiz içerik üreticilerine ürün ve indirim kuponları hediye edeceğiz. Sonrasında belki daha fazlasını!

Bunu da ilk etapta Gleam platformu üzerinden yapacağız. Bir yandan basit görevleri yerine getirirken, diğer yandan da ürünü kullanmayı planladığınız projenizi detaylı bir şekilde açıkladığınızdan emin olun. Projelerinizi duymak için şimdiden sabırsızlanıyoruz!

29 Temmuz'a kadar linkteki görevleri tamamlayanlar arasından seçeceğimiz 1 kişiye Wireless GO II, 2 kişiye de Wireless GO II için %20 indirim kuponu hediye!

Görevleri tamamlamaya başlamak için: https://gleam.io/qse2a/rode-wireless-go-ii

Tüm soru ve görüşlerinizi, RØDE Türkiye sosyal medya hesapları üzerinden bize iletebilirsiniz.

Görevleri tamamlamak için kalan süre:

Gün
Saat
Dakika
Saniye
Kategori: Haberler

İLGİLİ ÜRÜNLER

Wireless GO II

Wireless GO II

favorite

Üye girişi yapınız
Fiyat ₺17.644,18
Stok Durumu: 30 Stokta Var

2 Kanal Kompakt Kablosuz Mikrofon ve Kayıt Sistemi

RØDE Microphones, Avustralyalı bir iş insanı tarafından Sydney'de 1967 yılında kurulmuş bir ses firmasıdır. 10 dönümlük bir alana yayılan fabrikasında 60 milyon dolarlık hassas üretim cihazlarına ve 250 kişiyi aşkın uzman kadroya sahiptir. Sydney dışında Los Angeles, New York, Hong Kong, Shenzhen ve Seul'de ofisleri bulunan RØDE, 117 ülkede satış yapmaktadır. RØDE, özellikle video mikrofonları pazarında takip edilen bir lider üretici durumdadır.

İLGİLİ YAZILAR

Karşılaştırma listesine eklendi.