Görevleri Tamamla, NTH-100'ü Kaçırma

Sevgili RØDE Türkiye ailesi!

Öncelikle ürünlerimiz ile çıkardığınız olağanüstü işleri hayranlıkla takip ettiğimizi tekrarlamak isteriz. Gözümüzden kaçmaması için gönderilerinizde bizi etiketlemeyi unutmayın!

Bildiğiniz gibi Ağustos ayı itibarıyla her ay, taleplerinizi bize daha rahat iletebilmeniz için bir etkinlik düzenleyeceğimizi, gelen talepleri değerlendirdikten sonra da seçeceğimiz içerik üreticilerine ürün ve indirim kuponları hediye edeceğimizi duyurmuştuk. Wireless GO II hediye ettiğimiz ilk etkinliğimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler!

Bu ayki hediyemiz NTH-100! Gleam platformu üzerinde bir yandan basit görevleri yerine getirirken, diğer yandan da NTH-100'ü kullanmayı planladığınız projenizi detaylı bir şekilde açıkladığınızdan emin olun. Projelerinizi duymak için şimdiden sabırsızlanıyoruz!

2 Eylül'e kadar linkteki görevleri tamamlayanlar arasından seçeceğimiz 1 kişiye NTH-100, katılımcıların tamamına ise tüm RØDE ürünlerinde geçerli %20 indirim kuponu hediye!

Görevleri tamamlamaya başlamak için: https://gleam.io/F52xY/rode-nth100

Tüm soru ve görüşlerinizi, RØDE Türkiye sosyal medya hesapları üzerinden bize iletebilirsiniz.

Görevleri tamamlamak için kalan süre:

Gün
Saat
Dakika
Saniye
Kategori: Haberler

İLGİLİ ÜRÜNLER

NTH-100

NTH-100

favorite

Üye girişi yapınız
Fiyat ₺8.528,04

Stüdyo referans kulaklık

RØDE Microphones, Avustralyalı bir iş insanı tarafından Sydney'de 1967 yılında kurulmuş bir ses firmasıdır. 10 dönümlük bir alana yayılan fabrikasında 60 milyon dolarlık hassas üretim cihazlarına ve 250 kişiyi aşkın uzman kadroya sahiptir. Sydney dışında Los Angeles, New York, Hong Kong, Shenzhen ve Seul'de ofisleri bulunan RØDE, 117 ülkede satış yapmaktadır. RØDE, özellikle video mikrofonları pazarında takip edilen bir lider üretici durumdadır.

İLGİLİ YAZILAR

Karşılaştırma listesine eklendi.