Compel Yenilendi

Sevgili Compelciler!

Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için, 2022 yılı itibarıyla emektar sitemize veda ettik. Yeni sitemizde karşılaşabileceğiniz aksaklıklar için şimdiden özürlerimizi kabul edin. Varsa karşılaştığınız bir hata ya da önerinizi iletişim formu aracılığıyla bizimle paylaşarak gelişmemize yardımcı olabilirsiniz.

Hoş geldin hediyesi olarak hesabınıza Arturia, Hosa, M-Audio, Numark, PreSonus ve RØDE markalarında kullanabileceğiniz %15 değerinde bir indirim kuponu tanımladık. 15 Şubat 2022 tarihine kadar geçerli olan bu kuponu kullanabilmek için hemen şifrenizi yenileyin ya da henüz üye değilseniz üye olun. Kuponunuz hesabınızda otomatik olarak görüntülenecektir.

Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve müzik dolu bir yıl geçirmenizi dileriz.

%15 indirim kuponu için kalan süre:

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Compel 1989 yılında Steinberg firmasının Türkiye distribütörlüğünü yaparak hayatına başladı. Yıllar içerisinde müzik ve post prodüksiyon stüdyolarının ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli firmaların distribütörlüğünü üstlenerek hizmet vermeye devam etti. Günümüzde 20'yi aşkın firmanın Türkiye distribütörlüğünü yaparak elektronik müzik ekipmanı ithalatı ve satışı yapmaya devam etmektedir.

Karşılaştırma listesine eklendi.