PolyBrute 12

İfade Sanatı

PolyBrute 12, piyasadaki en expressive synthesizer'lardan biridir. FullTouch® klavyesi, eşsiz ses paleti ve gelişmiş yazılımı ile diğer tüm analog synthesizer'lardan daha fazla sonik çeşitlilik sunar.

Bir polysynth'in neler yapabileceğini bildiğinizi sanıyorsanız - tekrar düşünün. Analog synthesiz ile insan dokunuşunun etkileşimini bildiğinizi sanıyorsanız - tekrar düşünün

PolyBrute 12, anlık sonik expression'ı (ifade) yepyeni bir seviyeye taşır. Devrim niteliğindeki FullTouch® klavyesiyle, soundunuzla hiç olmadığı kadar doğrudan ve dokunsal bir bağlantı kurmanızı sağlar.

Hassas olduğu kadar güçlü bir makine olan PolyBrute 12, akustik enstrümanlarla eşdeğer dinamik ve ifade dolu bir sesi temsil eder. Yeni nesil klavye, 12 sesli mimarisi, modülasyon matrisi, Morphée pad, ribbon kontrolü, bi-timbral morphing presetleri - PolyBrute 12, hepsini bir araya getirerek ve gerçekten nefes kesici kompozisyon  dokularını keşfetmenizi sağlıyor.

Analog Synthesis'in geleceği

Çalarken benzeri görülmemiş dokunsal kontrolü keşfedin

Her tuş vuruşunda bir dizi parametreyi yönetin, PolyBrute'ın analog VCO'larının "Brute" gücünü hissedin, modülasyon matrisi ile bir dizi envelope ve LFO oluşturun - yeni bir expressive analog sentez dönemini tanımlayacak devasa, zengin, parlak ve sonsuzca değişken sesleri keşfedin.

FullTouch® MPE klavye

PolyBrute 12'nin FullTouch® klavyesi, tuş hareket aralığı boyunca polifonik aftertouch ifadesini mümkün kılmaktadır, diğer hiçbir diğer synthesiser ileelde edilemeyen  inanılmaz derecede dinamik bir kompozisyon sunar. Normal synth action aftertouch modları ve FullTouch® modları arasından seçim yaparak her türlü modülasyonu elde edin.

Limitsiz sound design

PolyBrute 12'nin 12-voice mimarisi, analog osilatörleri, filtreleri, gelişmiş matrisi ve entegre efektleriyle keşfedilecek sonsuz bir ses renk yelpazesi sunar. 480 dinamik preset arasından seçim yaparak veya ileri seviye baştan sona ses tasarım imkanlarını kullanarak PolyBrute'ın sarsıcı sismik sound kapasitesini keşfedin.

Morphing ve multi-axis kontrol

Tek bir presetin içinde iki farklı durumdan kesintisiz bir şekilde birinden diğerine Morph ile geçiş yaparak PolyBrute'un 3 hedef parametre arasında geçiş yapmanızı sağlayan devrimsel Morphee kontrolcüsünü keşfedin. PolyBrute'ün klavyesi ile kombine edildiğinde çalarken anda modülasyon yapmanın sınırsızlığını deneyimlerin

Kusursuz DAW entegrasyonu

PolyBrute Connect, PolyBrute ile sanal stüdyo projeleriniz arasında bir köprü oluşturur. Patchlerinizi yönetin ve yeni preset ile ses bankalarını kolayca içe aktarın. Her parametre değişikliği synth ile yazılım arasında bire-bir yansıtılarak PolyBrute'ün gerçek zamanlı kontrolü sağlanır.

Ses Köşesi

En çarpıcı baslardan parıldayan pad seslere ve tamamen canlı ve dalgalanan kompozisyon dokularına kadar - PolyBrute 12'nin soundu tüm sınırları aşıyor.

Epic Journey (Michael Geyre)

"Epic Journey" epik bir cinematic ambient track'tir. Tüm sesler Polybrute 12'den gelmektedir.

Feather Wings (Arovane)

"Feather Wings" Polybrute 12'den yedi ses kullanan dark ambient bir sinematik track'tir.

Fluttering Away (Jean-Michel Blanchet)

"Fluttering Away" downtempo bir ambient track'tir. Rim shot perküsyonharicinde tüm sesler Polybrute 12'den gelmektedir. Cihazda bulunan tüm expressive kontrolcüler (Full Touch modes, Morphee, Ribbon controller) bu track'te kullanılmışlardır.

Fortress of Feelings (Victor Morello)

Bu dark sinematik parçadaki tüm sesler drum ve perküsyon hariç olmak üzere tümü ile Polybrute 12'den gelmektedir.

Funk Trip (Maxime Desormieres)

Poly aftertouch modları, Morphee & Ribbon kontrolcüler kullanılarak çalınan 22 preset ile oluşturulan bu parça Polybrute 12'nin potansiyelini gözler önüne seriyor.

Lone Walker (Kuba Sojka)

Lone_Walker, dark bir psy goa trance parçadır. Tüm sesler  Polybrute 12'den gelmektedir.

Şimdiye kadarki en expressive synthesizer

PolyBrute 12, klasik klavye hissini korurken eşsiz düzeyde ses kontrolü sunan yeni nesil MPE teknolojili polifonik bir klavyeye sahiptir - Morphée  kontrolcü ve ribbon denetleyici'de PolyBrute 12'yi gerçek bir expressive canavara dönüştürüyor.

FullTouch®

Yıllar süren bir geliştirme sürecinin ürünü olan patentli bir klavye mimarisi: FullTouch®, klavyelerin dinamik aftertouch duyarlılığını tanımlar - her tuşun ful hareket aralığında pozisyonunu ve hızlanmasını hassas bir şekilde yakalayabilme özelliğine sahiptir.

Üç yeni aftertouch modu ile PolyBrute 12, evrilen ve soluk alan bir çalma tarzını teşvik etmektedir; bestecilerin, sanatçıların ve ses sentezcilerin yaratıcılıklarını eşsiz bir incelik ve detayla ifade etmelerine izin verir - tek bir harekette inanılmaz derecede hafiften sonsuz genişlemeye kadar giden bir sese sahip olmak mümkün olur.

12-Voice Polyphony

PolyBrute 12' nin genişletilmiş ses mimarisi ile karmaşık ve zengin harmonik yapılar, devasa unison efektleri, dinamik ses katmanları ve split klavye performansları oluşturun. Her el ve parmak, daha önce duyulmamış kompozisyon dokuları için her tuş başına benzersiz bir aftertouch etkisini kontrol etmek için kullanılabilir.

Morphée kontrolcü

Bu kontrolcü sadece morphing'i parmaklarınızın ucuna getirmekle kalmaz; X ve Y dokunma ekseni ile Z basınç ekseni haritalanarak Mod Matrix'teki mevcut herhangi bir hedef parametresine yepyeni bir kontrol tarzı getirilebilir. Hatta Morphée'yi, sequencelerinizin veya arpejlerinizi renklendirmek, diceing ve ratcheting için kullanabilirsiniz!

Ribbon kontrolcü

Bir zamanlar klasik donanım sentezleyicilerde yaygın olarak kullanılan ve günümüzde çok sorulan ribbon kontrolcüyü yeniden canlandırdık. Klavyenin hemen üstüne konumlandırılan kontrolcü, istediğiniz modülasyon hedefine atanabilir ve soundunuzu değiştirmek için kolayca yukarı ve aşağı dokunabilirsiniz.

Play Video

Diğer tüm synth'lerden daha fazla sonik imkan

PolyBrute 12'nin sesleri, imza Brute osilatörleri, çift analog filtre ve modülasyon matrisi, herhangi başka bir syhtesizerden çok daha fazla ses olasılığı sağlar.

Osilatörler

Herşey iki güçlü Brute analog VCO ile başlar, bunlar aynı anda testere dişi, üçgen ve kare dalgaları üretebilirler. Metalizer ile sesinize "edge" ekleyin, alt-frekans derinliğinizi sub-osilatör ile artırın, ayrıca çapraz modülasyon ve senkronizasyon kontrollerine doğrudan parmaklarınızın ucundan erişin.

Steiner & Ladder Filtreleri

Seri, paralel veya sürekli değişken olarak yapılandırılabilen iki klasik filtre tasarımı ile sesinize renk ve "shape" ekleyebilirsiniz. Birincisi, "continuous slope" tipinde Steiner 12db / oktav filtresi, imza Brute Factor feedback devresi ile güçlendirilmiştir; ikinci filtre ise, keskin distorsiyon ile güçlendirileni, benzersiz alt-frekans yumuşaklığı için efsanevi 24db / oktav "Ladder" filtresidir.

Modülasyon matrix -ve fazlası-

Kendi benzersiz modülatör matrisinizi oluşturun ve ses tasarımınızda daha önce hiç olmadığı kadar derinlere inin; Matris, PolyBrute 12'nin analog cevap yeteneği ile dijital hassasiyetinin birleştiği yerdir.

1 Presetler

Dünyanın en büyük ses tasarımcılarından özel patchler de dahil olmak üzere, 480 hazır presete ve yüzlerce preset slotuna anında erişim sağlayın.

2 Sequencer

Dinamik polifonik sequenceler, arpejler, parametre hareketleri kayıtları ve fazlasını yapabileceğiniz görsel tactile arayüzlü sequencer.

3 Mod'lar

32 hedefli 96-nokta dijital patch bay. Polybrute 12'nin üç envelope üreticisi, üç LFO'su ve çeşitli expressive kontolcüleri dahil olmak üzere tüm modülasyon kaynaklarını kolaylıkla yönlendirerek PolyBrute'un düzinelerce parametresini aynı anda etkileyin

4 Morph

Presetler içindeki A ve B durumlarının modülasyon kaynaklarını ve hedeflerini düzenleyerek morphing kontrast ve rengini derinleştirin.

Yakından Bakalım

Explore PolyBrute 12’s interface in detail, including its unique voice controls, its advanced Modulation Matrix, and its array of evolved expression tools.

Dinamik polifonik diziler, arpajlar, parametre hareketi kaydetme ve daha fazlasını oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeye sahip dokunsal görsel bir arayüz.

Klasik 12db/octave çoklu modlu filtre, lowpass, highpass, bandpass ve notch modları arasında sürekli olarak değiştirilebilen bir şekilde güncellenmiştir. Brute Factor feedback kontrolünü istediğiniz gibi artırarak daha fazla sertlik ekleyebilirsiniz.

Dr. Bob Moog'dan ilham alan efsanevi 24db/octave alçak geçirgen filtre. Bu filtre üzerine eklenen özellikler arasında over-drive distorsiyon ve yüksek rezonans kazancı kompanzasyonu bulunuyor.

Her üç ses kaynağının seviyelerini dengeleyen ve her birini bir veya her iki filtreden geçirme yönlendirmesini belirler.

Her iki filtrenin kesim frekanslarını aynı anda kontrol etmek için büyük bir makro kontrol düğmesi. PolyBrute  12 'nın iki filtresini benzersiz filtre karakteristikleri oluşturmak için seri olarak çalıştırabilir veya her kanal için farklı seslerle stereo sentez yapmak için paralel olarak çalıştırabilirsiniz. Hatta her iki modun bir karışımını oluşturarak başka bir özgün ses elde edebilirsiniz!

Anlık hardwired filtre modülasyonu için kolay erişimli seviye kontrolleri. VCF 1 (Steiner), VCO 2 tarafından modüle edilirken, VCF 2 (Ladder), Gürültü üreteci tarafından modüle edilir.

VCF ve VCA'lara özel, velocity-sensetive ADSR'lar - Matrix ataması gerektirmez. Ek delay katına sahip serbestçe atanabilir üçüncü bir EG, Matrix'te istediğiniz ses parametresini şekillendirmeye hazırdır.

61 tuşlu, hız ve basınca duyarlı bir klavye, sağlam ve müzikal ifade gücü yüksek bir keybad üzerine inşa edilmiştir. Split, layer  ve unison yetenekleri ile 12 ses polifoni.

• Preset Modu: 768 bellek konumunu kolayca kaydedebilir ve geri çağırabilirsiniz - PolyBrute Connect yazılımı ile daha fazlası mümkün. Kutudan çıkar çıkmaz size ilham vermek için neredeyse 480 adet profesyonel tasarlanmış patch sunuyoruz.

 Mods Modu: PolyBrute 12'nin modülasyon kaynaklarından herhangi birini bir veya daha fazla hedefe - herhangi bir düğme veya slidera- büyük kodlayıcı düğmesi aracılığıyla pozitif veya negatif miktarlarla yönlendirin. 32 modülasyon hedefi ve 64 toplam bağlantı.

• Sequencer Modu: Matrix, polifonik diziler oluşturmayı ve düzenlemeyi görselleştirmek için mükemmel bir ortamdır. Düğme rengi, notalar, bağlantılar ve diğer ince detaylar da dahil olmak üzere step durumunu sezgisel olarak temsil eder.

Klavyenin hemen üstünde bulunan touch-sensetive (dokunmaya duyarlı şerit), pitch, ses düzeyi veya atamak istediğiniz herhangi bir Matrix parametresini kontrol etmek için kaydırma, kaydırma ve dokunma yapmanız için hazır. Bu benzersiz denetleyici, isterseniz klavye çalma tekniğinize bile dahil edebileceğiniz bir şekilde konumlandırılmıştır!

Seslerin stereo yerleşimini, genel ince ayarları, kulaklık ses düzeyini, ana ses düzeyini ve daha fazlasını belirler.

Bu yüksek kaliteli stereo dijital efektler - Modülasyonlar, Delayler, Reverbler, EQ ve Distorsiyon - istenirse Matrix aracılığıyla modüle edilebilir ve synth patch tasarımlarının ayrılmaz bir parçası haline gelebilir.

Tek bir synth kontrolünün gerçek zamanlı performansını hemen kaydetmenizi ve ardından her sonraki nota tetikleme ile geri çalmanızı sağlayan basit bir araç. Çoğu PolyBrute parametresi için özel zarf eğrileri oluşturmak için kullanılabilir.

• Sequencer modu: 64 adıma kadar polifonik sequenceler oluşturun, bu sequencelerde  hız, vurgu, slide ve rastgele değişiklikler yapabilirsiniz. Üç paralel modülasyon tracki, tetiklenen notalarla birlikte timbre değişikliklerini otomatik hale getirebilir veya yalnızca egzotik enveloplar olarak kullanılabilir.

 • Arpeggiator modu: Tutulan notaları müzikal olarak kullanışlı birçok farklı sırada tarar, isteğe bağlı olarak daha yüksek oktavda da tekrarlanır.

• Matrix Arpeggiator modu: Karmaşık arpeggolar üretmek için 16 adımlık bir çerçeve oluşturmanıza izin veren gelişmiş sequencer/arpeggiator birleşimi. Bu mod, destekli performans alanında yepyeni ufuklar açar.

PolyBrute 12'nin tüm sonik gücünü ve genişliğini bu stereo ses çıkışı ile yakalayın.

Voltaj kontrol giriş/çıkışı ile diğer analog ekipman ve modüler cihazlar ile zamanlamayı ve tempoyu senkronize edin.

1 sustain ve 2 expression pedal girişi ile gelişmiş hands-free modülasyon yapabilirsiniz.

ON durumunda iken PolyBrute 12'nin patch memorylerinin üzerine yazmak mümkün olmaz.

MIDI In, Out ve Thru ile MIDI cihazlarınıza bağlantı sağlayın.

Connect to your computer for updates, preset management and using PolyBrute 12 with its companion software: PolyBrute Connect.

En gelişmiş stüdyo entegrasyonu

Sesinizi Şekillendirin

Bire-bir sanal arayüz aracılığı ile PolyBrute 12'nin gelişmiş özelliklerini derinlemesine keşfedin.

Gerçek zamanlı kontrol

Synth'teki veya yazılımdaki her parametre değişikliği anlık olarak karşıya yansıtılır.

Patchlerinizi düzenleyin

Sezgizel sürükle-bırak arayüz sayesinde favori seslerinizi düzenleyebilir, yeni preset ve ses bankaları yükleyebilirsiniz.

Sesleri satın almdan önce dinleyin

Sound Store ile yeni sonik alanları keşfedin ve ses bankalarını doğrudan PolyBrute üzerinden dinleyin

Çarpıcı tasarım

PolyBrute 12, analog sentezde yeni bir çağı temsil ederken, aynı zamanda sentez tasarım geleneğine sağlam bir şekilde bağlı kalmaktadır.

PolyBrute, devrim niteliğindeki FullTouch® MPE klavyesiyle yeni bir çağın kapısını aralıyor; kullanımı son derece keyifli kontrol düğmeleri ve expressive bileşenlere sahiptir. Ceviz ağacı ve dikkat çekici bir alüminyum dış kaplama dahil olmak üzere en kaliteli malzemelerle şekillendirilmiş olan PolyBrute 12, profesyonel müzisyenlerin taleplerini karşılamakla kalmaz, aynı zamanda meraklıları da cezbeder. Sadece görünüş için değil, aynı zamanda Arka kısımdaki havlandırma delikleri sadece şık bir görünüm sağlamakla kalmaz aynı zamanda Polybrute 12'nin tamamen sessiz bir şekilde çalışabilmesi için pasif soğutma sağlar.

Ana Özellikler

Analog Morphing Synthesizer

  • 12 ses Polyphony
  • Mono, Unison, Poly sesler
  • Single, Split, Layer modları

FullTouch® MPE Teknolojiye sahip 61-tuş klavye

Pitch Bend, Mod Wheel, Ribbon kontrolcüler

Morphée touch ve pressure sensitive 3D kontrolcü

Filtre yönlendirmeli Osc ve Noise Mikser

12dB/Oct Steiner Parker Filter

  • Continuous LP>Notch>HP>BP morphing
  • Cutoff, Resonance, Brute Factor

Distorsiyonlu 24dB/Oct Ladder Filtre

Üç Envelope

  • Looping capability
  • Two ADSR
  • One DADSR

Üç strereo dijital efekt

  • Modulation FX : Chorus, Phaser, Flanger, Ring Modulation
  • Delay :  BBD, Digital delay dahil olmak üzere 9 algoritma
  • Reverb : Hall, Plate, Spring, Shimme dahilolmak üzere 9 algoritma
  • Distortions : Subtle Tape, Classic Distortion, Soft Clip, Worn Out Tape, Germanium, BitCrusher, DownSampler

Arpeggiator, Matrix Arpeggiator, Sequencer

Stereo ses çıkışı

2 expression ve 1 sustain pedal girişi

İki Analog Analog VCO

  • Saw
  • Triangle + Metalizer
  • Square + Pulse Width
  • Sub
  • Linear FM
  • Hard Sync

Noise Generator

  • White noise'tan "rumble noise"a dek sürekli tonlar

Üç LFO

  • Waveform seçimli LFO1 ve LFO2
  • Shape ve Symmetry kallanan waveform shaping özellikli LFO3
  • Rate kontrol & Tempo Sync
  • Çeşitli  retrig opsiyonları

480 preset ve 768 preset slot

12x32 Modulation Matrix

  • Sep başına Nota, Accent, Slide
  • 3 track otomasyon

MIDI ve USB i/o + analog clock i/o

Platform spesifikasyonları

Windows

  • Win 10+ (64bit)
  • 4 GB RAM
  • 4 core CPU, 3.4 GHz (4.0 GHz Turbo-boost)
  • 3GB hard disk alanı
  • OpenGL 2.0 uyumlu GPU
  • Windows da ARM işlemciler desteklenmemektedir

Gerekli konfigürasyon

  • Standalone, VST, AAX, Audio Unit.

Apple

  • Mac OS 11+
  • 4 GB RAM
  • 4 core CPU, 3.4 GHz (4.0 GHz Turbo-boost) veya M1 CPU
  • 3GB boş hard disk alanı
  • OpenGL 2.0 uyumlu GPU

ASC ile Çalışın

  • Arturia yazılımlarını kurmak, aktive etmek ve güncellemek için basit ve elegan bir çözüm

Kutu İçeriği

İçerik

  • PolyBrute 12
  • Güç Kablosu
  • Registration kartı

Boyutlar

  • Boyut: 972 x 435 x 156mm
  • Ağırlık : 23kg

Bilgi kartı

Bağlantı Protokolü
USB
MIDI
GİRİŞ / ÇIKIŞ
Tuş Sayısı
61
After Touch
Var
Klavye Yapısı
Standart Tuşe
CV Kontrol
Var
Synth Prensibi
Analog

İLGİLİ ÜRÜNLER

AYNI KATEGORİDEKİ DİĞER 8 ÜRÜN

Vade Aylık Toplam
1 ₺159.854,10 ₺159.854,10
2 ₺79.927,05 ₺159.854,10
3 ₺54.350,39 ₺163.051,18
4 ₺41.562,07 ₺166.248,26
5 ₺33.889,07 ₺169.445,34
6 ₺28.773,74 ₺172.642,42
7 ₺25.119,93 ₺175.839,51
8 ₺22.179,76 ₺177.438,05
9 ₺20.070,57 ₺180.635,13
10 ₺18.383,22 ₺183.832,21
11 ₺17.002,66 ₺187.029,29
12 ₺15.852,20 ₺190.226,37
Vade Aylık Toplam
1 ₺159.854,10 ₺159.854,10
2 ₺79.927,05 ₺159.854,10
3 ₺54.350,39 ₺163.051,18
4 ₺41.562,07 ₺166.248,26
5 ₺33.889,07 ₺169.445,34
6 ₺28.773,74 ₺172.642,42
7 ₺25.119,93 ₺175.839,51
8 ₺22.179,76 ₺177.438,05
9 ₺20.070,57 ₺180.635,13
10 ₺18.383,22 ₺183.832,21
11 ₺17.002,66 ₺187.029,29
12 ₺15.852,20 ₺190.226,37
Vade Aylık Toplam
1 ₺159.854,10 ₺159.854,10
2 ₺79.927,05 ₺159.854,10
3 ₺54.350,39 ₺163.051,18
4 ₺41.562,07 ₺166.248,26
5 ₺33.889,07 ₺169.445,34
6 ₺28.773,74 ₺172.642,42
7 ₺25.119,93 ₺175.839,51
8 ₺22.179,76 ₺177.438,05
9 ₺20.070,57 ₺180.635,13
10 ₺18.383,22 ₺183.832,21
11 ₺17.002,66 ₺187.029,29
12 ₺15.852,20 ₺190.226,37
Vade Aylık Toplam
1 ₺159.854,10 ₺159.854,10
2 ₺79.927,05 ₺159.854,10
3 ₺54.350,39 ₺163.051,18
4 ₺41.562,07 ₺166.248,26
5 ₺33.889,07 ₺169.445,34
6 ₺28.773,74 ₺172.642,42
7 ₺25.119,93 ₺175.839,51
8 ₺22.179,76 ₺177.438,05
9 ₺20.070,57 ₺180.635,13
Vade Aylık Toplam
1 ₺159.854,10 ₺159.854,10
2 ₺79.927,05 ₺159.854,10
3 ₺54.350,39 ₺163.051,18
4 ₺41.562,07 ₺166.248,26
5 ₺33.889,07 ₺169.445,34
6 ₺28.773,74 ₺172.642,42
7 ₺25.119,93 ₺175.839,51
8 ₺22.179,76 ₺177.438,05
9 ₺20.070,57 ₺180.635,13
10 ₺18.383,22 ₺183.832,21
11 ₺17.002,66 ₺187.029,29
12 ₺15.852,20 ₺190.226,37

Diğer Kartlar

Tüm kredi ve bankamatik kartları ile tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz.
Karşılaştırma listesine eklendi.