AstroLab

Avant-garde Stage Keyboard

AstroLab, sahneye stüdyonuzu taşımanın problemlerinden sizi kurtarmak için tasarlanmış 61 tuşlu bir sahne klavyesidir. Şık tasarımı, sezgisel kontrolleri ve yenilikçi ekosistemi birleştirerek, tek bir dokunuşla benzersiz son teknoloji seslerin evrenini keşfedin.

Ötesine Geçin

Performans keyboard yeniden tanımlanıyor.

AstroLab, modern çağ için tasarlanmış ve daha fazla yaratıcı özgürlük arayan müzisyenler ve prodüktörler için tasarlanmış bir enstrümandır.

Gelişmiş sanal sentezleme ile birlikte yenilikçi bir ekosistem ve odaklanarak çalmanızı sağlayan temel kontroller sunan AstroLab, stüdyo prodüksiyonu, canlı performans ve sınırsız yaratıcı ifadeyi (expression) bir araya getirir.

Seçebileceğiniz 34 enstrüman ve 1300'den fazla etkileyici preset ile, performans klavyesinde daha önce hiç duyulmamış sesler, ikonik synthler ve modern dokuların bir evrenini keşfedin.

AstroLab ile performans seslerinizi sampleların ötesine, sahne kurulumunuzu karmaşıklığın ötesine ve stüdyo yaratımlarınızı DAW'ınızın sınırlarının ötesine taşıyın.

Canlı performansa full kontolle çıkın.

Play Video

Full kreatif kontrol

AstroLab, stüdyo seslerinizle bilgisayara ihtiyaç duymadan performans sergilemeyi her zamankinden daha kolay hale getiriyor.

Analog Lab'de bir sesi derinlemesine düzenleyin, DAW'ınızda prodüksiyon için kullanın, Analog Lab aracılığıyla AstroLab kütüphanesine sürükleyin, özel efektler atayın ve performans sergilerken ihtiyaç duyduğunuz tüm seslere ve ayarlara sahip olun.

+1300 ses, anında

Son teknoloji sanal sentezleme ile hayata geçirilen klasik ve modern seslerin dünyasına girin. Piano V'nin çekiç hareketi gerçekçiliği, Stage-73'ün zengin ve sıcak tuşları, Pigments'in akıl almaz modern sentezi - hepsi elinizin altında.

Sanatınızı bir üst seviyeye taşıyın.

Yaratıcı bir akışa girin ve dikkatiniz dağılmadan çalın. AstroLab'in sezgisel navigasyonu ile mükemmel sesi  elde edin ve Analog Lab'de özelleştirilebilen 4 makro düğme ve 4 FX düğmesi ile canlı performans sırasında etkileyici hareketler yapın.

Stüdyodan sahneye, sorunsuz bir şekilde

Mobil ses yönetiminden gelişmiş DAW entegrasyonuna ve sürükle-bırak ile çalma listesi oluşturulmasına kadar - sesleri derinlemesine düzenleyin ve organize edin, özel seslerinizle canlı performans sergileyin ve AstroLab'in yardımcı yazılımı ile Sound Store üzerinden kütüphanenizi genişletin.

Güvenebileceğiniz bir klavye

Astrolab size sesinizi her yere götürmek ve kısıtlama olmaksızın çalmak konusunda garanti sağlar. AstroLab'in sağlam ve entegre tasarımı, canlı çalarken maksimum stabiliteyi garanti eder. Bilgisayar veya gereksiz kablolar olmadan sesinizin üzerinde tam kontrol sağlayın.

Sezgisel Kontroller

Stüdyo veya sahnede iken iki kez düşünmenize gerek yok.

AstroLab'in navigasyon tekerleği ve preset düğmeleri, ses seçimini zahmetsiz ve keyifli hale getirir. Ayrıca, bir dizi temel kontrol araçları sayesinde seslerinizi derinlemesine düzenleyebilirsiniz.

4 Macro

Brightness ile tonu ayarlayın, Timbre ile dalga şekli ve filtre ayarlarını değiştirin veya vibrato veya tremolo gibi modüle edici efektleri kontrol etmek için Movement ayarını kullanın.

4 Efekt

Herhangi bir sese özel bir Delay ve Reverb ile spatialisation ekleyin, 2 insert efekti ile etkileyici ayarlar - hemde tümü ile özelleştirilebilme imkanı ile.

Performans Özellikleri

Gerçekten benzersiz bir ses setup'ı oluşturun

Değişken bir synth arp ile duygusal yaylıları katmanlayın ve gerçekten benzersiz, büyüleyici enstrüman kombinasyonlarını keşfedin veya iki sesi klavyeye yayın. Bir mikrofonunuz mu var? Sesinizi vocoder ile değiştirin ve dönüştürün veya kayıt tuşuna basarak tamamen yeni bir akor yaratın ve 32 bar'a kadar MIDI loop ve güçlü arpej kapasitesi ile akoru yepyeni bir dünyaya yönlendirin.

Multi-instruments

Çok sesli (multitimbral) bir çalma tarzı için klavyeye iki farklı ses yüklemek üzere bir split noktası programlayın. Ayrıca, kendi dinamik çoklu enstrümanlarınızı oluşturun ve bunları daha sonra DAW'ınızda kullanmak üzere kaydedin.

Chord, Scale, Arp

Ekstra melodik ve harmonik ilham mı arıyorsunuz? Chord, scale ve arpeggiator modları ile performansınızı kolayca süsleyebilir, tonaliteyi koruyabilir ve canlı sequenceler tetikleyebilirsiniz. Hold fonksiyonunu kullanarak tuşu bıraktıktan sonra sesin devam edip büyümesini sağlayabilirsiniz.

Loop & record

Herhangi bir melodi veya akor ilerleyişini loopa alarak performansınızı veya stüdyo çalışmalarınızı zenginleştirebilirsiniz. Dahası, AstroLab MIDI'yi kaydeder, böylece yeni bir enstrümana geçip kaydettiklerinizi tamamen bambaşka şekillerde duyabilirsiniz.

Vocoder

AstroLab'e harici bir mikrofon takın ve sesinizi AstroLab'in özel vocoder'ından geçirerek çok oktavlı vokal transformasyonlarından yararlanın. Vocoder V ile birlikte kullanıldığında daha da fazla ses girişli preset kullanabilirsiniz

İkonik enstrümanlar ve fazlası

Her müzik türüne ve dönemine hitap edecek şekilde küratörlüğü yapılmış geniş bir enstrüman ve ses kütüphanesini keşfedin: temel performans enstrümanlarından gerçeğe yakın akustik seslere, zamansız synthesizerlardan net dijital seslere kadar.

Enstrümana, Türe veya Sanatçıya göre tarama yapın ya da Analog Lab aracılığıyla kendi kaydedilmiş presetlerinizi, çoklu enstrümanlarınızı çalın. Ses Mağazası aracılığıyla yeni enstrüman presetleri ile kütüphanenizi genişletin -seçebileceğiniz onlarca uyumlu ses bankası ve her ay eklenen yenileriyle.

Enstrümanlar

AstroLab, donanıma entegre edilmiş 34 orijinal enstrüman sunar. Detaylı modellenmiş bir piyano, Roland Juno veya DX7 gibi klasik bir synthesizer veya Wurlitzer gibi bir elektrikli klavyeden birini seçin - karar sizin.

Emulator II V
DX7 V
Augmented VOICES
Jun-6 V
Jup-8 V
CS-80 V
Augmented STRING
Pigments
KORG MS-20 V
Prophet-5V
Synclavier V
Synthi V
Prophet-VS V
ARP2600 V
Wurlii V
Modular V
OP-Xa V

Stage-73 V
CZ V
Vox Continental V
B-3 V
Clavinet V
CMI V
Mini V
Vocoder V
Augmented GRAND PIANO
Buchla Easel V
Farfisa V
Matrix-12 V
Piano V
SEM V
Solina V
SQ80 V

Türler

Türler, geleneksel, deneysel ve çoklu enstrüman seslerini içeren çeşitli tarzları ve enstrümanları kapsayan preset kategorileridir - AstroLab'in çeşitli sonik yeteneklerine tek bir düğmeye dokunarak erişmenizi sağlar.

Bass
Keys
Lead
Pad
Piano

Sequence
Vocal
Winds
Sound Effect

Artistlere Atfen

Favori sanatçılarınızın sesini elde etmek mi istiyorsunuz? AstroLab, Doors ve Beatles'tan Portishead ve Aphex Twin'e kadar geçen yüzyılın en yenilikçi müzik yapımcılarına atfen 200'den fazla preset sunar - nostaljik, duygusal ve sizi geçmişe götürmeye hazır.

Stüdyo-Sahne devamlılığı

AstroLab, kreatif modlar arasında geçiş yapma ve tüm imza seslerinizle oynama özgürlüğü sunar.

Favori KORG MS-20 bassline'ı mı çalmak veya daha sonra DAW'da kullanmak üzere bir çoklu enstrüman kaydetmek mi istiyorsunuz? AstroLab’in gelişmiş yazılım ekosistemi ile canlı performanslarınızın stüdyo çalışmalarınız kadar zengin ve ayrıntılı olmasını sağlayabilirsiniz.

Kompozisyon

AstroLab, tek bir basit enstrümanda sonsuz sound desing imkanı sunar ve her türlü kurulumla sorunsuz bir şekilde uyum sağlayan binlerce dünya çapında presete erişim sağlar. Analog Lab aracılığıyla DAW'ınızla entegre edin veya bilgisayar kullanmadan AstroLab'i bağımsız bir enstrüman olarak kullanın.

Kurulum

Sesi stüdyoda sonsuzca modüle edin, kişisel preset kütüphaneleri oluşturun ve sahnede performans sergileyin. Karmaşık kablolar ve canlı setup kurulumlarla uğraşmaya son, AstroLab ile size özel seslerinizi gittiğiniz her yere yanınızda götürebilirsiniz.

Performans

İstediğiniz sesleri zahmetsizce, anında ve dikkatiniz dağılmadan çalın. Performans sırasında içiniz rahat olsun; her nüansı ve vurguyu yakalayan, uzmanlıkla tasarlanmış yarı ağırlıklı bir klavye ve tüm temel kontroller ile.

AstroLab'un Navigasyon Tekerleği, seslerinizi, çalma listelerinizi ve ayarlarınızı kolaylıkla kontrol etmenizi sağlayan canlı bir ekran ve grafik arayüzüne sahiptir. Ayrıca, döndürdükçe her bir enstrüman için animasyonlu bir görsel ipucu sunar.

Enstrüman türleri arasında hızlıca geçiş yapmak için, AstroLab, tek bir hareketle klavyeden baslara ve orglara geçmenizi sağlayan özel preset düğmelerine sahiptir.

Akor çalma veya scale modunu veya Arpeggiator'ı etkinleştirin veya tuşları bıraktıktan sonra da notları, akorları veya arp'leri devam ettirmek için Hold'u etkinleştirin.

PArt düğmesini kullanarak multi veya split sound presetleri seçin ve özelleştirin. Benzersiz multi-timbral çalma için split keyboard modunu etkinleştirin veya iki ses ile senkronize olarak çalın

AstroLab, en iyi performansınızı sergileyebilmeniz için parlaklık (brightness), timbre, zaman (time) ve hareket (movement) gibi 4 harika hissiyata sahip makroların temel parametrelerini kontrol eder, böylece işleri basit tutar.

AstroLab, 2 adet özel FX, Delay ve Reverb ile birlikte iki atanabilir FX'e sahiptir, böylece istediğiniz performansı 12 insert FX ile özelleştirebilirsiniz. Dilediğiniz sese inanılmaz genişlikte reverb veya chorus genişliği ekleyebilirsiniz - karar sizin.

Notalarınızı bükün, seslerinizi modüle edin ve klavyenizi yarı tonlar veya tam oktavlarla transpoze edin.

AstroLab'ın 61 yarı ağırlıklı piyano boyutundaki tuşları, performansınızın her ayrıntısını yakalayacak.

AstroLab'ı Bluetooth özellikli bir cihaza bağlayarak AstroLab üzerinden herhangi bir müziği çalın, böylece siz de çalan müziğin üzerine çalabilirsiniz.

Herhangi bir MIDI uyumlu ekipmanı, örneğin synthesizer'ları ve davul makinelerini kontrol edin ve AstroLab'ı harici MIDI ekipmanına senkronize edin.

Dört adede kadar pedal bağlayarak elinizi kullanmadan modülasyon yapın: 1 sustain, 1 expression ve 2 özelleştirilebilir hedef.

AstroLab, stereo olarak çalışır ve mikrofon veya line girişi yapmanıza olanak tanır. AstroLab'ın vokoderinden faydalanmak için bir mikrofon bağlayabilirsiniz.

Kulaklık ve stereo veya mono TRS ses çıkışı için.

USB-C bilgisayar girişi  ile AstroLab'i güncelleyin ve DAW iş akışınızla entegre edin veya USB sürücüden çalma listelerini içe aktarın. USB-A'yi harici bir ek MIDI girişi için kullanın veya bir harici klavye bağlayarak bir multi-enstrümanın Part 1 veya Part 2'sini veya AstroLab'ın makro ve FX'lerini harici olarak ayarlayın.

Full Kreatif Kontrol

Sesleri ve ayarları uzaktan kontrol edin, kütüphanenizi genişletin ve yönetin ve DAW'ınızla sorunsuz bir şekilde entegre edin.

Telefonunuzda bir setlist hazırlayın ve AstroLab'i kolayca tarama yaparak kontrol edin. Veya AstroLab'i Analog Lab ile bağlayarak DAW'ınızda kullanın, özel presetlerinizi  senkronize edin ve kesintisiz çok kanallı kompozisyonu keşfedin.

AstroLab Connect

AstroLab Connect, mobil teknolojinin rahatlığını iş akışınıza entegre eden bir mobil uygulamadır. AstroLab'i kontrol edin, çalma listelerinizi düzenleyin veya ses kütüphanenizi genişletin, hepsini kabloya ihtiyaç duymadan yapın.

Analog Lab Pro

Genişletilmiş bir ses kütüphanesine erişin, enstrümanları çalın ve kontrol edin, presetlerinizi düzenleyin ve senkronize edin, özel efektler atayın. DAW'ınızda birden fazla Analog Lab örneği arasında kolayca geçiş yaparak zahmetsiz bir prodüksiyon iş akışı sağlayın.

V Collection (Opsiyonel)

Gerçekten nefes kesici bir dizi vintage ve modern enstrümana sahip olun, 9.000'den fazla sese erişin ve her enstrüman görünümüne ve parametre kontrolüne tam erişimle performansınızı daha önce duyulmamış bir seviyeye taşıyın.

Avant-garde

Kesintisiz müzikal keşif arayışına adanmış 25 yıllık yenilik ve bağlılığın doruk noktası.

AstroLab, bir performans klavyesinde daha önce görülmemiş bir dizi synth motoru ve modern teknolojiyi barındırarak yeni bir çağı başlatıyor. Parmaklarınızın ucundaki sanal synth'in gücü ve emrinizdeki sorunsuz bir ekosistem. AstroLab sayesinde full kontrolle canlı performans sergileyin.

Tuesday Morning Improv

( Matt Paull)

Sıcak synth pad'ler ile destekli Piano V3 ile zengin bir jazz doğaçlaması.

Electronic Disco

( Louison Pugin)

Moroder tarzı ve French-touch esintili elektronik disko parçası, AstroLab'in Öne Çıkan presetlerinden gelen arp ve baslines ile dolu.

Keyscape

( Gustavo Bravetti)

Keyscape, AstroLab'in klasik ve çağdaş seslerini keşfederek zengin renkler, dokular ve hareketlerle dolu duygusal, atmosferik bir yolculuk sunar.

Late Morning

( Louison Pugin)

AstroLab'in en iyi Piano V3 ve Wurli V3 presetlerini sergileyen rahat bir caz parçası.

MSG

( Matt Paull)

Matt'in orijinal vokalleriyle sıcak ve enerjik bir pop parçası.

Night Drive

( PLEEG)

AstroLab'in benzersiz presetleriniını sergileyen, duygusallık ve nostalji dokunuşuyla akılda kalıcı bir future house parçası.

Prismatic Dance

(Elaine Christine_Gallant)

Piyano ve teyp loop tarzı presetleri harmanlayan, synthesizerlarla iç içe geçen, dokular ve desenlerin büyüleyici bir füzyonunu oluşturan avangart bir neo-klasik eser.

Sunday In Space

( Paul Laski)

AstroLab'in katkılarıyla ruh dolu ve geniş bir soun ile Londra'nın Sunday Scene'inin klasik seslerini anımsatan hareketli bir garage parçası.

L'indécis

( Do It Today)

AstroLab presetleri ile yapılmış, soul dolu bir piyano ve wavy synthesizerlarla oluşturulmuş bir hip-hop beat.

AstroLab Wooden Leg

* WoodenLeg ve Tray ayrı olarak salmaktadır

AstroLab Tray

* WoodenLeg ve Tray ayrı olarak salmaktadır

Temel Özellikler

61-nota yarı-ağır tuşe, aftertouch özellikli, piyano tuşları boyutlarında keyboard

10 sound motoru

  • Virtual Analog
  • Samples
  • Wavetable
  • FM
  • Granular
  • Physical modelling
  • Vector Synthesis
  • Harmonic
  • Phase distortion
  • Vocoder

1300'ü aşkın ses

  • Atruria yazılımları ile 10.000'i aşkın ses

Kolay gezinme için navigasyon tekerleği ve ekran

Hızlı ses ulaşımı için 10 preset düğmesi

Hızlı düzenleme için 4 macro kontrolü

  • Brightness
  • Timbre
  • Time
  • Movement

12 insert FX

Delay / Reverb dahil olmak üzere FX kontrolü içine 4 özel düğme

Multis/Keyboard Split

MIDI I/O, ses girişi ve kontrol pedalı Giriş / Çıkışı

USB-C bağlantı ve USB-A host

Bluetooth audio ve kablosuz kontrol için WiFi

Arpeggiator, Looper, Chord & Scale modları

Platform Özellikleri

Windows

  • Win 10+ (64bit)
  • 4 GB RAM
  • 4 cores CPU, 3.4 GHz (4.0 GHz Turbo-boost)
  • 3GB boş hard disk alanı
  • OpenGL 2.0 uyumlu GPU
  • Windows üzerinde ARM işlemcileri desteklenmemektedir

Gerekli Konfigürasyon

  • Standalone, VST, AAX, Audio Unit, NKS (Sadece 64-bit DAW'lar).

Apple

  • Mac OS 11+
  • 4 GB RAM
  • 4 cores CPU, 3.4 GHz (4.0 GHz Turbo-boost) veya M1 CPU
  • 3GB boş harddisk alanı
  • OpenGL 2.0 uyumlu GPU

ASC ile kullanın

  • Arturia yazılımlarını kurmak, aktive etmek ve güncellemek için basit ve elegan bir çözüm

Kutudan Çıkanlar

İçerik

  • Registration kartı
  • USB Kablo (C/A)
  • Güç Kaynağı

Enstrüman Boyutlar

  • boyutlar : 935 x 99 x 330 mm
  • ağırlık: 9.9 kg 
7593

AYNI KATEGORİDEKİ DİĞER 8 ÜRÜN

İLGİLİ YAZILAR

axess
Vade Aylık Toplam
1 ₺57.630,64 ₺57.630,64
2 ₺28.815,32 ₺57.630,64
3 ₺19.594,42 ₺58.783,26
4 ₺14.983,97 ₺59.935,87
5 ₺12.217,70 ₺61.088,48
6 ₺10.373,52 ₺62.241,10
7 ₺9.056,24 ₺63.393,71
8 ₺7.996,25 ₺63.970,02
9 ₺7.235,85 ₺65.122,63
10 ₺6.627,52 ₺66.275,24
11 ₺6.129,80 ₺67.427,85
12 ₺5.715,04 ₺68.580,47
bonus
Vade Aylık Toplam
1 ₺57.630,64 ₺57.630,64
2 ₺28.815,32 ₺57.630,64
3 ₺19.594,42 ₺58.783,26
4 ₺14.983,97 ₺59.935,87
5 ₺12.217,70 ₺61.088,48
6 ₺10.373,52 ₺62.241,10
7 ₺9.056,24 ₺63.393,71
8 ₺7.996,25 ₺63.970,02
9 ₺7.235,85 ₺65.122,63
10 ₺6.627,52 ₺66.275,24
11 ₺6.129,80 ₺67.427,85
12 ₺5.715,04 ₺68.580,47
maximum
Vade Aylık Toplam
1 ₺57.630,64 ₺57.630,64
2 ₺28.815,32 ₺57.630,64
3 ₺19.594,42 ₺58.783,26
4 ₺14.983,97 ₺59.935,87
5 ₺12.217,70 ₺61.088,48
6 ₺10.373,52 ₺62.241,10
7 ₺9.056,24 ₺63.393,71
8 ₺7.996,25 ₺63.970,02
9 ₺7.235,85 ₺65.122,63
10 ₺6.627,52 ₺66.275,24
11 ₺6.129,80 ₺67.427,85
12 ₺5.715,04 ₺68.580,47
world
Vade Aylık Toplam
1 ₺57.630,64 ₺57.630,64
2 ₺28.815,32 ₺57.630,64
3 ₺19.594,42 ₺58.783,26
4 ₺14.983,97 ₺59.935,87
5 ₺12.217,70 ₺61.088,48
6 ₺10.373,52 ₺62.241,10
7 ₺9.056,24 ₺63.393,71
8 ₺7.996,25 ₺63.970,02
9 ₺7.235,85 ₺65.122,63
miles-smiles
Vade Aylık Toplam
1 ₺57.630,64 ₺57.630,64
2 ₺28.815,32 ₺57.630,64
3 ₺19.594,42 ₺58.783,26
4 ₺14.983,97 ₺59.935,87
5 ₺12.217,70 ₺61.088,48
6 ₺10.373,52 ₺62.241,10
7 ₺9.056,24 ₺63.393,71
8 ₺7.996,25 ₺63.970,02
9 ₺7.235,85 ₺65.122,63
10 ₺6.627,52 ₺66.275,24
11 ₺6.129,80 ₺67.427,85
12 ₺5.715,04 ₺68.580,47

Diğer Kartlar

Tüm kredi ve bankamatik kartları ile tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz.
Karşılaştırma listesine eklendi.