HeadRush Prime®

En Güçlü Gitar FX/Amp Modelleyicisi/Vokal Prosesörü.

HeadRush Prime®

Gelişmiş  çok çekirdekli işlemcisi ile, geniş bir yerleşik gitar FX library (kitaplık), amfi, kabin ve mikrofon emülasyonları, akıllı amfi/pedal klonlama ve IR yükleme, sınıfının en iyi looper ve eksiksiz bir vokal FX paketi (endüstri standard Antares Auto-Tune dahil olmak üzere) içeren HeadRush® Prime şimdiye kadarki en güçlü, çok yönlü ve gerçekçi sese sahip floorboard FX prosesörüdür. Yüksek çözünürlüklü ve ultra duyarlı 7 inçlik ekran, setup’larınızı benzeri görülmemiş derecede kolay bir şekilde anında oluşturmak ve düzenlemek için dokunmanıza, kaydırmanıza ve sürükleyip bırakmanıza olanak tanır.

Prime Özellikleri

  • Kullanıcı dostu 7” yüksek çözünürlüklü dokunmatik erkran
  • Gitar amp modellemenin yaratıcısı Revalver tarafından oluşturulmuş, gerçekçi ve responsive amp, cabinet ve mikrofon modellemeleri.
  • ChopTones tarafından yapılmış Gitar va Bass presetleri
  • Antares Auto-Tune® dahil olmak üzere geniş gitar ve Vokal FX kütüphanesi
  • Amp Cloner ile favori amp, preamp, distortion pedal, overdrive pedal veya fuzz pedalınızın tüm detaylarını yakalayın
  • Headrush Cloud’a Wi-Fi bağlantı ile bağlanarak clone paylaşımı, preset paylaşımı ve firmware güncellemeleri yapabilme
  • Wi-Fi streaming müzik pratik aracı ile parçaları öğrenmek herzamankinden daha da kolay
  • Mobil cihazlar ile birlikte çalabilmek için Bluetooth audio bağlantısı
  • Kesintisiz preset geçişi yapma özellikli özel tasarlanmış güçlü çok-çekirdekli DSP sistemi
  • Her türlü turne koşuluna dayanıklı çelik kasa, dahili expression pedal ve universal güç kaynağı
  • Düzenlenebilen renkli LED ve OLED scribble strip ekranlı 12 footswitch
  • Sınırsız sayıda gitar ve bass kabin IR dosyası alabilme
  • Harici FX pedallarını entegre etmek için stereo FX loop ve 4 kablo metodu bağlantısı
  • MIDI sync ve sakla/yükle özellikli sınıfının en iyi looper'ı
  • Dahili USB ses kartı sayesinde kayıt ve re-amp imkanı (24-bit / 96kHz)

Karşınızda Headrush Prime

Mükemmel Gitar ve Vokal Sound'unuz Sadece bir Dokunuş Uzağınızda

HeadRush Prime'ın kalbi, 7 inçlik dokunmatik ekran (Patenti Bekleyen Özel Teknoloji) ile müzisyen merkezli, sezgisel bir kullanıcı arabirimidir - Gitar, Bas ve vokal setup’larınızı inanılmaz hız ve doğrulukta oluşturmak ve düzenlemek için dokunun, kaydırın ve sürükleyip bırakın. Büyük ekran ayrıca, canlı performans sırasında, özellikle 'Eller Serbest Modunda' expression pedalı ile tonlarda ince ayar yaparken net geri bildirim sağlar. HeadRush Prime ile ilgili her şey, onu basit, hızlı ve sezgisel hale getirmek ve saniyeler içinde harika soundlara sahip setup’lar oluşturmak için tasarlandı.

Şimdiye Kadarki En Kolay Amp ve Pedal Cloner

HeadRush Prime,  yerleşik bulunan amp ve FX kitaplığınızı gerçek donanım kullanarak genişletmenizi sağlayan tescilli yeni nesil bir klonlama teknolojisine sahiptir. HeadRush Amp Cloner, en sevdiğiniz butik, klasik ve modern amfilerin, pre-amp'lerin, distortion pedallarının, overdrive pedallarının ve hatta fuzz pedallarının sesini, dinamiklerini ve en önemlisi hissini hassas bir şekilde yakalar.

HeadRush Amp Cloner'ı kullanmak, hedef cihazınızı HeadRush Prime'a bağlamak ve 7 inçlik dokunmatik ekranda gösterilen kolay yönergeleri izlemek kadar basittir. Klonlama işlemi tamamlandıktan sonra, hoparlör kabini sesini amplifikatör klonundan çıkarmak gibi esnek ayarlamalar yapabilir, böylece klonunuzu farklı kabin modelleri veya impulse response’lar ile kullanabilirsiniz.

Otantik Antares Auto-Tune® içeren Komple Vokal FX Kütüphanesi

HeadRush Prime, Antares Auto-Tune® da dahil olmak üzere mükemmel sound’a sahip ve kullanımı kolay komple bir vokal FX paketine sahiptir. Auto-Tune® notaları doğal bir şekilde düzeltme özelliğinden dolayı ses perdesi ve detone düzeltmede endüstri standardıdır. Sayısız klasik ve modern hit şarkıda duyulduğu gibi benzersiz bir efekt olarak da kullanılabilir. Vocal Harmony, Doubler, Distortion, Delay ve Reverb gibi diğer yüksek kaliteli vokal FX’ler ile birlikte kullanıldığında, sahnede stüdyo kalitesinde parlak vokal sound’u üretmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Dayanıklı Çelik Şase

Yola hazır, dayanıklı bir çelik kasa içinde yer alan HeadRush Prime, inanılmaz derecede parlak renklerde atanabilen LED'ler ve 12 footswitch’in her birinin mevcut atamasını ve her setup için durumunu gösteren özelleştirilebilir OLED scribble şeritleri dahil olmak üzere, sahnede kullanım için birçok iyi düşünülmüş özellik içerir. Konserleriniz için set listeleri (setup’lar için özel sıralamalar) oluşturmak için sürükleyip bırakabilirsiniz. HeadRush Prime, sahnelerde ihtiyaç duyacağınız en iyi klasik vintage ve modern cihazları  banka hesabınızı (veya belinizi) zedelemeden elinizin altına veren inanılmaz kullanışlı ve kompakt bir cihazdır.

Gitar/Vokal FX, Amp Klonları, IR ve daha fazlasını içeren komple kütüphane

HeadRush Prime, yerleşik gitar FX, ampli, kabin ve mikrofon emülasyonları, ampli klonları ve IR’lerin yanı sıra eksiksiz bir vokal FX paketi (endüstri standardı Antares Auto-Tune® dahil) içeren sürekli genişleyen bir kitaplık içerir. Bunlar en sevilen gitar ve stüdyo ekipmanlarının emsalsiz doğrulukta ve dudak uçuklatan doğal dinamik cevap veren, birinci sınıf emülasyonlarıdır. Bu kitaplık, kullanıcı istekleri ve geri bildirimlerine dayalı olarak yeni özellikler ekleyen üretici yazılımı güncellemeleriyle (yerleşik Wi-Fi bağlantısı veya USB bağlantısıyla Mac/PC'ye) düzenli olarak güncellenir ve genişletilir.

Headrush Bulut Preset Paylaşımı İçin Wi-Fi Bağlantı

HeadRush Prime, yerel bir Wi-Fi ağı aracılığıyla  HeadRush Cloud'a doğrudan bağlanabilen yerleşik bir Wi-Fi bağlantısına sahiptir. HeadRush Bulut, öne çıkan sanatçılar da dahil olmak üzere HeadRush topluluğu tarafından oluşturulan özel setup’lara ve klonlara göz atabilecekleri, demolarını yapabilecekleri ve indirebilecekleri tüm HeadRush kullanıcıları için ücretsiz bir hizmettir. Kullanıcılar, en çok indirilen ve beğenilen setup’lara göre hızlı bir şekilde arama ve filtreleme yapabilir ve ayrıca tür gibi diğer parametrelere göre de arama yapabilir. HeadRush Cloud, gitar idolünüz gibi bir tonu hızlı bir şekilde nasıl oluşturacağınızı öğrenmek veya sadece yeni bir ses yaratmak için ilham almak istediğiniz zamanlarda en iyi kaynaktır.

Dahili Pratik Aracı ile Soloları ve Parçaları Daha Hızlı Öğrenin

HeadRush Prime, pratik yapmak veya şarkıları daha hızlı öğrenmek için şarkıları doğrudan Dropbox'tan Wi-Fi üzerinden yükleme yeteneğine sahip dünyanın ilk FX işlemcisidir. Bir şarkı yüklendikten sonra, zor bölümleri tekrarlayabilir ve yavaşlatabilir, ayrıca parçaları farklı “key” lerde hızlı bir şekilde öğrenmek için “pitch” leri yarı tonlarda yukarı veya aşağı değiştirebilirsiniz. Prime ayrıca herhangi bir Bluetooth özellikli mobil cihaza bağlanıp ses çalabilir, bu da sizi daha birçok stream ve dijital ders servislerini kullanabilmenize olanak tanır. İster en sevdiğiniz gitar sololarını yazıya dökmeye çalışın, ister akor seslendirmeleri hakkındaki bilginizi genişletin, ister bir sonraki konseriniz için bir cover şarkı öğrenmeye çalışın, HeadRush Prime işinizi hızlı bir şekilde halletmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.

Kullanışlı Pedal Modları ve El Değmeden Düzenleme

Farklı pedal modları arasında gezinmek hiç bu kadar kolay olmamıştı! Hareket halindeyken Stomp Modu, Rig Modu, Hibrit Modu, Setlist Modu veya Şarkı Modu arasında geçiş yapın. Modlar arasında hızla geçiş yapmak için sağ üst ayak pedalını basılı tutmanız yeterlidir. Eller serbest düzenleme modunu kullanarak herhangi bir parametreyi eğilmek zorunda kalmadan ayarlayabilirsiniz. Ayarlamak istediğiniz modele atanmış ayak pedalını basılı tutun, parametreyi seçin ve ayarlarınızı düzenlemek  için yerleşik expression pedalını kullanın!

MIDI sync ve Saklama Fonksiyonlu Sınıfının En İyi Looper'ı

HeadRush Prime, performanslar sırasında part’ları kaydetmek için veya ilham geldiğinde bir şarkı yazma aracı olarak kullanabileceğiniz, sınıfının en iyisi yerleşik bir looper'a sahiptir. Her döngünün maksimum uzunluğu 5 dakikadır ve bir seferde 20 dakikaya kadar katmanlı ses tutabilir! İşiniz bittiğinde döngülerinizi (looplar) .WAV dosyaları olarak kaydedebilir ve paylaşmak için USB Aktarım Modu üzerinden Mac/PC'nize aktarabilirsiniz. Ayrıca .WAV dosyalarını içe aktararak looper'ı bir backing track player olarak kullanabilir ve looper'ı davul makineleri gibi harici MIDI cihazlarıyla kolayca senkronize edebilirsiniz.

Delay/Reverb Tail Spillover Özellikli Kesintisiz Preset Değiştirme

HeadRush Prime'ın çok çekirdekli işlemcisi, reverb/delay kuyruk taşması (tail spillover) kullanarak gelişmiş kesintisiz preset geçişi sağlar; bu, setup’ınızdaki herhangi bir reverb veya delay efektinin kuyruklarının, preset değiştirirken veya reverb / delay’i looplarken çınlamaya devam edecek şekilde yapılandırılabileceği anlamına gelir. Preset değiştirildiğinde, reverb ve/veya delay sinyalinde herhangi bir kesinti olmaz, bu da anlık yaptığınız değişikliklerin profesyonel bir stüdyo kaydı gibi akıcı ve kusursuz olmasını sağlar.

Kayıt ve Reamp İçin Dahili USB Ses Kartı

HeadRush Prime'ın USB bağlantısı, doğrudan bir bilgisayara kayıt ve reamping dünyasının kapılarını açar. HeadRush Prime bilgisayarınıza bağlandığında, HeadRush Prime'ı 24-bit 96 kHz ses arabirimi olarak seçip kullanabilirsiniz! Reamp seçeneğini seçerken, önceden kaydedilmiş bir ses sinyaline bir amfinin ton rengini ekleyebilirsiniz; bu durumda, sesi HeadRush Pedalboard aracılığıyla DAW'nızdan gönderip ardından DAW'nize geri kaydedebilirsiniz. Dünyanın dört bir yanındaki kayıt profesyonelleri, reamp tekniğinin stüdyoda değerli zamandan tasarruf sağladığının farkındadır ve HeadRush Prime bunu her zamankinden daha kolay hale getiriyor.

Üçüncü Parti IR Desteği Sayesinde Limitsiz Tonal Genişleme İmkanı

HeadRush Prime aldığınızda mükemmel şekilde örneklenmiş 300'den fazla IR ile birlikte gelir. Bunlar, İngiltere’de bulunan ve içinde Marshall, Fender, Vox, Orange ve benzeri tarihi gitar kabinlerinden bazılarının bulunduğu bir stüdyoda titizlikle oluşturulmuşlardır! USB üzerinden veya Prime'ın yerleşik WIFI'ı aracılığıyla doğrudan Dropbox'tan dilediğiniz IR'lerinizi sürükleyip bırakarak kolayca yükleyebilirsiniz. HeadRush Prime, 1024 ve 2048 örnek uzunluğuna sahip IR'ler için neredeyse sınırsız depolama alanına sahiptir.

İhtiyacınız olan tüm bağlantılar

HeadRush Prime, her türlü senaryonun üstesinden gelmek için ihtiyaç duyduğunuz tüm bağlantılarla mevcut donanımınıza sorunsuz bir şekilde uyum sağlar. Prime'ın arka paneli, gitarlar için ¼ “ giriş, mikrofonlar için seçilebilir 48V phantom gücüne sahip Combo XLR+¼ “ giriş, (2) “ground lift” özellikli  XLR çıkış, (2) amp veya line seviyesi arasında değiştirilebilir ¼“ TRS çıkış, ⅛”kulaklık çıkışı ve 5-Pin MIDI giriş ve çıkış bağlantıları dahil olmak üzere çeşitli giriş ve çıkışlarla doludur. Prime ayrıca, pedalları ve harici ekipmanlarınızı  sinyal zincirinizin herhangi bir noktasına entegre etmek için yerleşik bir ¼ inç stereo FX loop’a sahiptir ve dört kablo yöntemiyle setup’ınıza  kusursuz bir şekilde entegrasyon sağlar. Ek olarak, “clean” ve “dirty” kanallar arasında geçiş yapmak veya bağlı bir geleneksel gitar amplifikatöründeki diğer footswitch ayarlarını değiştirmek için kullanılabilen ¼ inçlik bir harici amfi çıkışı vardır. Yerleşik Wi-Fi ve Bluetooth ses bağlantısına ek olarak, Prime ayrıca harici USB-MIDI kontrolcülerinin bağlanması ve dosyaları doğrudan bir USB sürücüden/sürücüye aktarmak/almak için bir USB-A girişine sahiptir.

7260

AYNI KATEGORİDEKİ DİĞER 8 ÜRÜN

İLGİLİ YAZILAR

axess
Vade Aylık Toplam
1 ₺45.404,98 ₺45.404,98
2 ₺22.702,49 ₺45.404,98
3 ₺15.437,69 ₺46.313,08
4 ₺11.805,30 ₺47.221,18
5 ₺9.625,86 ₺48.129,28
6 ₺8.172,90 ₺49.037,38
7 ₺7.135,07 ₺49.945,48
8 ₺6.299,94 ₺50.399,53
9 ₺5.700,85 ₺51.307,63
10 ₺5.221,57 ₺52.215,73
11 ₺4.829,44 ₺53.123,83
12 ₺4.502,66 ₺54.031,93
bonus
Vade Aylık Toplam
1 ₺45.404,98 ₺45.404,98
2 ₺22.702,49 ₺45.404,98
3 ₺15.437,69 ₺46.313,08
4 ₺11.805,30 ₺47.221,18
5 ₺9.625,86 ₺48.129,28
6 ₺8.172,90 ₺49.037,38
7 ₺7.135,07 ₺49.945,48
8 ₺6.299,94 ₺50.399,53
9 ₺5.700,85 ₺51.307,63
10 ₺5.221,57 ₺52.215,73
11 ₺4.829,44 ₺53.123,83
12 ₺4.502,66 ₺54.031,93
maximum
Vade Aylık Toplam
1 ₺45.404,98 ₺45.404,98
2 ₺22.702,49 ₺45.404,98
3 ₺15.437,69 ₺46.313,08
4 ₺11.805,30 ₺47.221,18
5 ₺9.625,86 ₺48.129,28
6 ₺8.172,90 ₺49.037,38
7 ₺7.135,07 ₺49.945,48
8 ₺6.299,94 ₺50.399,53
9 ₺5.700,85 ₺51.307,63
10 ₺5.221,57 ₺52.215,73
11 ₺4.829,44 ₺53.123,83
12 ₺4.502,66 ₺54.031,93
world
Vade Aylık Toplam
1 ₺45.404,98 ₺45.404,98
2 ₺22.702,49 ₺45.404,98
3 ₺15.437,69 ₺46.313,08
4 ₺11.805,30 ₺47.221,18
5 ₺9.625,86 ₺48.129,28
6 ₺8.172,90 ₺49.037,38
7 ₺7.135,07 ₺49.945,48
8 ₺6.299,94 ₺50.399,53
9 ₺5.700,85 ₺51.307,63
miles-smiles
Vade Aylık Toplam
1 ₺45.404,98 ₺45.404,98
2 ₺22.702,49 ₺45.404,98
3 ₺15.437,69 ₺46.313,08
4 ₺11.805,30 ₺47.221,18
5 ₺9.625,86 ₺48.129,28
6 ₺8.172,90 ₺49.037,38
7 ₺7.135,07 ₺49.945,48
8 ₺6.299,94 ₺50.399,53
9 ₺5.700,85 ₺51.307,63
10 ₺5.221,57 ₺52.215,73
11 ₺4.829,44 ₺53.123,83
12 ₺4.502,66 ₺54.031,93

Diğer Kartlar

Tüm kredi ve bankamatik kartları ile tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz.
Karşılaştırma listesine eklendi.