HeadRush MX5®

En güçlü kompakt gitar FX ve amp modelleme prosesörü

HeadRush MX5®

HeadRush MX5®, süper kompakt olmasına rağmen HeadRush'un tüm gücüne sahiptir. Masaüstü, stüdyo ve sahne için ideal olan MX5 son derece kullanıcı dostu ve gerçekçi bir gitar efekt ve amfi modelleyicisidir. Özenle ayarlanmış  çok çekirdekli bir işlemci ve 4 inç yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran içeren HeadRush MX5, ton oluşturmayı kolaylaştırır ve benzersiz derecede gerçekçi ve sezgisel bir şekilde mükemmel tonunuzu anında oluşturmanıza ve düzenlemenize olanak tanır.

MX5 Özellikleri

  • Güçlü çok çekirdekli işlemciye sahip özel tasarım DSP sistemi
  • Gitaristler için özel tasarlanmış arayüze sahip yüksek çözünürlüklü 4 inç dokunmatik ekran
  • Gerçekçi ve tepkisel amfi, kabin, mikrofon ve efekt modellerinin geniş kütüphanesi
  • Gapless (kesintirsiz) preset geçişleriyle reverb/delay tail spilover
  • Sanal olarak sınırsız özel impulse response dosyaları yükleme imkanı
  • Hızlı düzenlemeler için el serbest düzenleme modu
  • Loop kaydetme ve yükleme özellikleri olan Looper
  • Toe-switch ve Ayarlanabilir tension ayarlı dahili footswitch.
  • Harici efektler veya gitar/bass amfileri ile 4-kablo bağlantısı için stereo FX loop
  • 1/8 inç (3.5mm) yardımcı giriş, 1/8 inç (3.5mm) kulaklık çıkışı; MIDI giriş ve çıkışı
  • USB üzerinden kayıt ve tekrar çalma (24-bit/96kHz'ye kadar)

Karşınızda MX5

Büyüleyici 4-inch Dokunmatik Ekran

HeadRush MX5'in merkezinde ultra hassas 4 inçlik dokunmatik ekran (Tescilli Teknoloji - Patent Beklemede) ve gitarist odaklı sezgisel bir kullanıcı arayüzü bulunuyor - doğrudan dokunarak, kaydırarak ve sürükleyerek anında hızlı ve hassas bir şekilde rigler oluşturabilirsiniz.

Sahne performansı için MX5'in parlak yüksek çözünürlüklü ekranı, kritik geri bildirimleri tam olarak ihtiyacınız olan yerde ve zamanda sağlar - özellikle "Hands-Free Mode" (Eller Serbest Mod) ile expression pedalı üzerinden tonları ayarlarken. HeadRush MX5'in  saniyeler içinde mükemmel tonunuzu oluşturmak için basit, hızlı ve sezgisel olmasını sağlamak için tasarlanmıştır.

Hem masada hem yolda

Mükemmel Taşınabilirlik ve Esneklik

HeadRush MX5, ev kayıtlarından canlı performanslara kadar her türlü duruma eşit şekilde uygun olup, sadece 3.5 lbs. (1.6 kg) ağırlığıyla taşıması son derece kolaydır. Çoğu sırt çantasına veya enstrüman çantasına sığabilir. En iyi klasik, eski ve modern ekipmanı, uygun fiyatlı ve sırtınızı yormadan prova, performans veya kayıtlara götürmek hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Gittiçe Genişleyen İnanılmaz Gerçekçi Modeller

HeadRush MX5, 50 adet amplifikatör modeli, 15 kabin ve 10 mikrofon emülasyonu, 300 impulse tepkisi ve 65'ten fazla premium efekt ile benzersiz tonlar sunar! Tüm HeadRush modelleri, en çok aranan vintage ve modern ekipmanın hatasız simülasyonlarıdır ve eşsiz doğruluk ve gerçekçi dinamik tepki sunar. Başka hiçbir yerde bulunamayan özenle seçilmiş premium HeadRush FX seçenekleri de dahil edilmiştir. Bu kütüphane, kullanıcı istekleri ve geri bildirimlere dayalı olarak yeni modeller ve özellikler ekleyen düzenli firmware güncellemeleri ile sürekli genişletilecektir.

Harici IR Desteği ile Limitsiz Tonal İmkan

HeadRush MX5 kutudan çıktığında, dünyanın en saygın gitar kabinlerinden bazılarının IoSR Stüdyolarında titizlikle hazırlanan 300'ü aşkın, hassas bir şekilde kayıt edilmiş impulse tepkisini içerir. Kendi IR'larınızı yüklemek de son derece kolaydır; MX5'i USB aracılığıyla Mac veya PC'nize bağlayın ve 1024 ile 2048 sample uzunluğundaki dilediğiniz IR'ları sürükleyip bırakın. MX5'in ton şekillendirme olanakları neredeyse sınırsızdır!

Reverb/Delay Spillover ile Kesintisiz Preset Değişimi

Gapless preset-switching, HeadRush'un benzersiz bir özelliğidir. Bu sayede herhangi bir reverb veya delay-tail'in preseti değiştirseniz dahi devam etmesi sağlanır. Sonuç? Soundunuzda hiçbir kesinti olmadan performansınıza devam edersiniz.

Kullanımı kolay Stomp, Rig ve Hybrid Modları

MX5'te bulunan 3 footswitch sayesinde soundunuzu kontrol etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Footswitch ile 3 model veya sahne arasında geçiş yapabilir, rigleri değiştirebilir veya set listenize erişebilirsiniz. Footswitch modları arasında hızlıca geçiş yapmak için footswitch 1'i basılı tutarak istediğiniz modu seçebilirsiniz. Aynı menüden setlisteleri seçebilir, eller serbest modunu etkinleştirebilir ve dokunmatik ekranı kilitleyebilirsiniz.

Kullanışlı Eller-Serbest Edit Modu

Son dakikada biraz daha kazanç eklemek mi gerekiyor? Hiç sorun değil! Eller serbest düzenleme modunu kullanarak şarkı ortasında çalmayı durdurmadan veya eğilmeden herhangi bir parametreyi ayarlayabilirsiniz. Sadece düzenlemek istediğiniz modeli seçin, parametreyi seçin ve ardından dahili expression pedalını kullanarak ayarlarınızı yapın!

Birden Fazla efekti Tek Footswitch ile kontrol edin

Güçlü "Scenes" özelliği, her rig içinde birden fazla modeli tek bir footswitch kullanarak açıp kapamanıza ve farklı model presetlerini seçmenize olanak tanır. Bir sahneye atanmış olan footswitch'e bastığınızda, o sahnede bulunan tüm modeller açılacak, kapanacak veya farklı bir presete geçecektir. Bu güçlü özellik, aynı rig içinde farklı tonlar için hızlı erişim oluşturmanın son derece etkili bir yoludur.

Maksimum Kontrol İçin Full-Atanabilir Expression Pedal

Expression pedal, iki güçlü modla donatılmıştır: Klasik Mod ve Gelişmiş Mod. Ek olarak ayrıca Expression Pedal A veya B arasında geçiş yapmak için bir toe switch'a da sahiptir. Klasik modda, Expression Pedal A'ya bir wah pedal atarsanız ve Expression Pedal B'ye bir volume pedalı atarsanız, her seferinde sadece biri aktif olacaktır; wah pedalını kontrol ettiğinizde, ses pedalı devre dışı bırakılacak veya tam tersi olacaktır. Gelişmiş ayarlama ile her bir expression pedalı (A ve B) için dört parametre atayabilirsiniz. Pedalı hareket ettirerek, atanan tüm parametreleri aynı anda ayarlayabilirsiniz. Toe switch kullanarak diğer expression pedalını seçebilir ve mevcut pedalın parametrelerini aktif ve maksimum değerlerinde bırakabilirsiniz.

Full Saklama ve Yükleme Özellikli Sınıfının En İyisi looper

HeadRush MX5, performans sırasında part'ları katman katman kaydetmek veya ilham geldiğinde bir şarkı yazma aracı olarak kullanabileceğiniz gelişmiş bir dahili looper'a sahiptir. Looper'a .WAV ve .MP3 ses dosyalarını yükleyerek backing trackler ile birlikte çalabilirsiniz; ayrıca yeni looplarınızı .WAV dosyası olarak kaydedebilir ve herkesle paylaşmak için USB Transfer Modu aracılığıyla Mac/PC'nize aktarabilirsiniz. Her loop'un maksimum uzunluğu 5 dakikadır ve toplamda aynı anda 20 dakikaya kadar katmanlı sesi barındırabilir.

Her Türlü Odada Mükemmel Ses İçin Global EQ İmkanı

HeadRush MX5'in Global EQ özelliği, sesinizi herhangi bir mekana uyarlamak için mükemmeldir; İster sahen ister prova alanı olsun, presetlere ince ayarlar yaparak harika bir sound elde etmenizi ve bulunduğunuz ortamın akustik özelliklerine uyum sağlamanızı sağlar. Mekanınız neyi gerektirirse, MX5 bunu size sunmakla kalmayıp ana ¼" çıkışlarınız ve tüm presetlerinize kalıcı olarak müdahale etmeden hızlı bir şekilde düzeltici ekolayzasyon uygulamanıza izin verir.

Rig'lerinizi Performanslarınız için Organize Edin

Setlists özelliğini kullanarak bir sonraki performans için rig'lerinizi hızlı bir şekilde düzenleyebilir ve yeniden sıralayabilirsiniz. Bir setlist, kaydedilmiş rig koleksiyonudur ve daha sonra geri çağırabilirsiniz - özellikle performans için sadece bazı rig'lere ihtiyacınız varsa mükemmeldir.

Dahili USB Ses Kartı İle Kayıt ve Reamping Yapabilirsiniz

HeadRush MX5'in USB bağlantısı, zengin özelliklere sahip olup sezgisel bir şekilde bilgisayarda kayıt yapma ve reamping yapma imkanı sunar. HeadRush MX5 bilgisayarınıza bağlandığında, HeadRush MX5'i 24-bit 96 kHz ses arayüzü olarak seçebilir ve kullanabilirsiniz! Reamp seçeneğini seçtiğinizde, önceden kaydedilmiş bir ses sinyaline herhangi bir amfin ton rengini ekleyebilirsiniz - bu durumda, sesi DAW'ınızdan HeadRush MX5 aracılığıyla gönderip sonra tekrar DAW'ınıza kaydedersiniz. Bu zaman kazandıran özellik, önceden kaydedilmiş harika bir gitar kaydının sesini manuel olarak tekrar çalmadan değiştirmek için mükemmeldir.

İhtiyacınız Olan Tüm Bağlantılar

HeadRush MX5, hertürlü performans durumuyla başa çıkmak için ihtiyacınız olan tüm bağlantılarla mevcut düzeneğinize sorunsuzca entegre olur. ¼ inçlik bir gitar girişi, amfi veya line seviyesi arasında geçiş yapılabilen (2) ¼ inç TRS çıkış, kulaklık için 1/8 inç çıkış, 5-Pin MIDI giriş/çıkışı için 2 adet 1/8 inçten-MIDI'ye  adaptör, ayrıca harici bir pedalı sinyal zincirinin herhangi bir noktasına entegre etmek için ¼ inç stereo FX loop mevcut düzeninize kolayca entegre olmanızı sağlar! HeadRush MX5 harici bir expression pedalı bağlamak için ¼ inç TRS girişi bile sunar. HeadRush MX5, mevcut ekipmanınızı birleştirirken size yeni ses olanaklarının dünyasını açar.

HeadRush rig ön ayarlarını indirebilir veya diğer topluluk üyeleriyle paylaşabilirsiniz.

Süper kompakt ve Headrush'ın tüm gücüne sahip olan MX5 kullanımı son derece kolay ve gerçekçi bir gitar FX ve amp modelcisidir. Yapısı dolayısı ile hem masaüstü hem stüdyo hem de sahnede rahatlıkla kullanılabilir. Son derece optimal olarak tasarlanmış multi-core işlemci ve 4-inch'lik yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranı ile Headrush MX5 tone yaratmayı inanılmaz derecede kolaylaştırmıştır. MX5'i denemeniz için ofisimize bekliyoruz!

Özellikler

  • Güçlü multi-core işlemcili özel tasarım DSP sistemi
  • 46 amp modeli, 15 kabin ve 10 mikrofon emülasyonu, 300 impul cevabı ve 63 premium FX
  • Gitaristlere yönelik iş akışlı 4" dokunmatik ekran
  • Son derece gerçekçi ve kullanışlı amplifikatör, kabin, mikrofon ve FX modelleme
  • Reverb/delay tail spillover özellikli kesintisiz preset geçişleri
  • Teorik olarak sınırsız impulse cevabı dosyası kullanabilme
  • Anında sahnede edit imkanı sağlayan hands-free edit modu
  • Loop saklama ve yükleme imkanlı looper
  • Dahili expression peadl. Toe-switch ve ayarlanabilir tension
  • Harici FX için stereo FX loop veya gitar/bass ampler için 4 kablolu bağlantı
  • 1/8" aux giriş, 1/8" kulaklık çıkış, MIDI giriş/çıkış
  • USB üzerinden kayıt ve re-amp imkanı (24-bit/96kHz)

6911

İLGİLİ ÜRÜNLER

AYNI KATEGORİDEKİ DİĞER 8 ÜRÜN

İLGİLİ YAZILAR

axess
Vade Aylık Toplam
1 ₺20.599,69 ₺20.599,69
2 ₺10.299,85 ₺20.599,69
3 ₺7.003,89 ₺21.011,68
4 ₺5.355,92 ₺21.423,68
5 ₺4.367,13 ₺21.835,67
6 ₺3.707,94 ₺22.247,66
7 ₺3.237,09 ₺22.659,66
8 ₺2.858,21 ₺22.865,65
9 ₺2.586,41 ₺23.277,65
10 ₺2.368,96 ₺23.689,64
11 ₺2.191,06 ₺24.101,64
12 ₺2.042,80 ₺24.513,63
bonus
Vade Aylık Toplam
1 ₺20.599,69 ₺20.599,69
2 ₺10.299,85 ₺20.599,69
3 ₺7.003,89 ₺21.011,68
4 ₺5.355,92 ₺21.423,68
5 ₺4.367,13 ₺21.835,67
6 ₺3.707,94 ₺22.247,66
7 ₺3.237,09 ₺22.659,66
8 ₺2.858,21 ₺22.865,65
9 ₺2.586,41 ₺23.277,65
10 ₺2.368,96 ₺23.689,64
11 ₺2.191,06 ₺24.101,64
12 ₺2.042,80 ₺24.513,63
maximum
Vade Aylık Toplam
1 ₺20.599,69 ₺20.599,69
2 ₺10.299,85 ₺20.599,69
3 ₺7.003,89 ₺21.011,68
4 ₺5.355,92 ₺21.423,68
5 ₺4.367,13 ₺21.835,67
6 ₺3.707,94 ₺22.247,66
7 ₺3.237,09 ₺22.659,66
8 ₺2.858,21 ₺22.865,65
9 ₺2.586,41 ₺23.277,65
10 ₺2.368,96 ₺23.689,64
11 ₺2.191,06 ₺24.101,64
12 ₺2.042,80 ₺24.513,63
world
Vade Aylık Toplam
1 ₺20.599,69 ₺20.599,69
2 ₺10.299,85 ₺20.599,69
3 ₺7.003,89 ₺21.011,68
4 ₺5.355,92 ₺21.423,68
5 ₺4.367,13 ₺21.835,67
6 ₺3.707,94 ₺22.247,66
7 ₺3.237,09 ₺22.659,66
8 ₺2.858,21 ₺22.865,65
9 ₺2.586,41 ₺23.277,65
miles-smiles
Vade Aylık Toplam
1 ₺20.599,69 ₺20.599,69
2 ₺10.299,85 ₺20.599,69
3 ₺7.003,89 ₺21.011,68
4 ₺5.355,92 ₺21.423,68
5 ₺4.367,13 ₺21.835,67
6 ₺3.707,94 ₺22.247,66
7 ₺3.237,09 ₺22.659,66
8 ₺2.858,21 ₺22.865,65
9 ₺2.586,41 ₺23.277,65
10 ₺2.368,96 ₺23.689,64
11 ₺2.191,06 ₺24.101,64
12 ₺2.042,80 ₺24.513,63

Diğer Kartlar

Tüm kredi ve bankamatik kartları ile tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz.
Karşılaştırma listesine eklendi.