Sekiz Unison Mic Preamp, HEXA Core DSP işlem, Surround Sound ve Elit AD / DA dönüştürme.

Apollo X8P prodüktör, ses mühendisleri, aranjörler ve profesyonel stüdyoların kayıt, track ve mikslerini elit sınıf AD/DA dönüştürme, HEXA Core UAD plug-in işleme, Dual-Crystal Clocking ve 7.1 surround dinleme ile yapmalarını sağlamaktadır. Hemde  Mac ve Windows uyumlu Thunderbolt 3 ara birime sahip son derece şık rackmount tasarımla.

UA'nın 60 yılı aşkın audio tasarım ustalığı ile yapılmış olan bu 18 x 22 ses kartı sekiz Unison özellikli mikrofon preamlifikatörü, yepyeni HEXA Core DSP işlem kapasitesi -önceki nesile göre %50 daha fazla plug-in çalıştırma imkanı- ve LUNA kayıt sistemi ile tümü ile entegre bir müzik prodüksiyon paketi sunarak rakiplerinin çok önüne geçmektedir.

Elit sınıf A/D ve D/A dönüştürücüler ile kayıt ve miks yapın - Masaüstü ses kartları arasında en geniş dinamik alan ve en düşük gürültüye sahip kart

Altı adet UAD chip sayesinde Teletronix LA-2A ve 1176 kompresörleri, Pultec EQ, 610B Tube Preamp, ve fazlası ile gercek zamanda kayıt ve tracking yapabilme

Sekiz Unison özellikli preamp - Helios, API, Neve, Manley ve dahasından preamp emülasyonları ile sıfıra yakın gecikme ile kayıt alın.

LUNA ile birlikte geliyor - Tümü ile entegre müzik prodüksiyon yazılımı

Elite-Class A/D and D/A Conversion

Binlerce hit parça ve yüzlerce Grammy kazanan albümde kullanılmış olan Apollo ses kartları her gün benzersiz sound'a sahip parçalar üretmek için kullanılmaktadırlar. Bir önceki nesil Apollo'ları geliştirmek adına UA mühendisleri obsesif bir şekilde an son A/D ve D/A dönüştürücüleri test etmiş ve en sonunda elit sınıf 24-bit / 192 kHz dönüştürücüleri yepyeni analog devreler ile birleştirerek ultra-temiz bir sinyal yolu elde edilmişlerdir.

Apollo X serisi aynı zamanda yeni Dual-Crystal clocking sistemi tanıtmaktadır - 44.1/88.2/176.4 ve 48/96/192k örnekleme frekansları için ayrı kristaller kullanılarak inanılmaz alçak bir jitter (10 pico saniyeden daha az) elde edilmiştir. Bunun gerçek hayattaki yansıması ise saf,  yapaylıktan eser olmayan kayıtlar ve güvenebileceğiniz sağlam bir stereo imaj olarak karşımıza çıkmaktadır.

129 dB'lik dinamik alan ve -119 dB THD+N ile Apollo x8p'nin açık doğal sesi -fiyatına bakmaksızın- piyasadaki tüm high-end dönüştürücüler ile boy ölçüşebilir.

Gerçek Zamanlı UAD HEXA Core Processing

Apollo x8p yeni HEXA Core işlemcileri ve altı DSP işlemcisi ile önceki nesil Apollo'lara kıyasla %50 daha fazla UAD plug-in işleme kapasitesine sahiptir. Böylelikle Neve, Manley veya API channel stripleri ile tracking yaparken veya DAW içinde  miks sırasında yüksek sayıda UAD plug-in kullanırken daha fazla UAD plug-in çalıştırabilmenize olanak tanır. 

Pultec EQ'nun gitarlar üzerindeki o tüp sıcaklığından, LA-2A'nın vokaller üzerindeki o yumuşak limitleme etkisi kayıtlarınızın zengin ve sonik olarak karmaşık analog olması yolunda dev bir adım atmanızı sağlayacaktır.

Unison Teknolojisi: Neve®, Helios, API, Manley & ve fazlasının gerçek sesini elde edin

Mühendisler, prodüktörler ve stüdyo sahipleri için ideal olan Apollo x8p geniş projelerde Neve, API, Manley, Helios ve Universal Audio mikrofon preamlifikatör emülasyonları ile tracking yapmanızı sağlayan sekiz adet Unison özellikli mikrofon preamlifikaötrüne sahiptir. Sadece Universal Audio'ya özel olan Unison teknolojisi çok aranan ve sevilen tüp ve solid state mikrofon preamplerinin tonlarını -giriş empedans, kazanç katının "sweet spot" ları ve orijinal donanımın komponent seviyesindeki davranışları dahil olmak üzere- bire bir yakalayabilmektedir.

Unison'un ardında yatan sır Apollo'nun mikrofon preamlifikatörleri ve HEXA Core DSP işlemcileri arasındaki donanım-yazılım entegrasyonudur. Tek yapmanız gereken Apollo Konsol yazılımında mikrofon girişine bir Unison Preamp plug-in'i koymaktır, böylelikle mikrofon preamplerinin empedansları yeniden yapılandırılarak dünyanın en aranan mikrofon pramplerinin klasik soundlarını elde edebilirsiniz.

Unison Karşılaştırmasını Seyredin

Apollo'nun Unison preamp modellerini gerçek vintage analog karşılıkları ile yanyana koyduğunuzda ne olacaktır ? Prodüktör Jacquire King (Tom Waits, King of Leon) Nashville'deki efsanevi Blackbird stüdyolarında test ediyor.

Klasik Analog İşlem Plug-in paketi ile

Apollo Twin X ses kartını aldığınızda dünyanın tek gerçek Teletronix LA-2A, 1176LN, Pultec EQ ve UA 610-B Tube Preamp & EQ emülasyonlarını içeren bir paket gelmektedir. UA'nın dünyaca tanınmış algoritma mühendisleri tarafından tasarlanan bu gerçek zamanlı Analog Classics plug-in seti diğer tüm donanım emülasyonları yapanlar için bir standart teşkil etmektedir.

Pultec EQ'nun gitarlar üzerindeki o tüp sıcaklığından, LA-2A'nın vokaller üzerindeki o yumuşak limitleme etkisi kayıtlarınızın zengin ve sonik olarak karmaşık analog olması yolunda dev bir adım atmanızı sağlayacaktır.

UAD Powered Plug-In Dünyası ile Tanışın

Beraberinde gelen gerçek zamanlı Analog Classics Plug-IN paketi yanında Apollo x8p tüm ödüllü UAD Powered Plug-IN kütüphanesine ulaşmanızı sağlar. Aralarında vintage EQ'lar, Compressor'lar, Reverb, Tape Makineleri ve fazlası bulunan bu Plug-IN'ler bilgisayarınızın işlemcisini zorlamadan ve DAW yazılımınızın buffer size'ına bakmadan sıfıra yakın bir gecikme ile çalışmanızı sağlarlar.

Neve, Lexicon, Capitol Studios, API, Manley, Ampex, Fender ve daha birçok firmanın sadece UAD platformuna özel emülasyonları ile masa üstünüzde sonsuz bir analog stüdyoya sahip olursunuz. Ve bazı rakip ses kartlarında bulunmayan bir özellik olarak bu DSP-destekli Plug-IN'ler miks surasında da DAW içinden kullanılabilirler.

LUNA Kayıt Sistemi

Hızlı ve Doğal İş Akışı İle Kusursuz Apollo Entegrasyonu

Apollo X serisi tüm DAW yazılımları ile çalışırlar. Ancak Universal Audio'nun devrim yaratan müzik prodüksiyon yazılımı LUNA (Mac) ile tümü ile entegre bir kayıt sistemi haline gelmektedir. LUNA'nın Accelerated Realtime Monitoring™ teknolojisini kullanıp iş akışınızı birçok dahili ve opsiyonel özellik kullanarak geliştirin. Gerçek Neve summig ve dahili Studer Tape emülasyonundan LUNA enstrumanları na dek birçok eşsiz özellik masa üstünüzde.

Surround Sound, Talkback, ve Fazlası

Apollo x8p, talkback mikrofon, Alt Speaker ve atanabilir Dim veya Mute özellikleri içeren ön panel monitör fonksiyonlarına sahiptir. Ek olarak kapsamlı 7.1 surround monitoring desteği ile Apollo x8p video oyunları ve film için müzik yapan prodüktör ve mühendisler için  bulunmaz bir nimettir. Apollo x8p seçilebilir +24 dBu operasyon imkanı sayesinde profesyonel miks masaları ve high-end profesyonel ekipman ile  tümü ile uyumludur.

Thunderbolt üzerinden Gelişmiş bir Stüdyo Sistemi Kurun

Apollo x8p aynı anda 16 x 22 giriş/çıkış'a ( 8 x 8 analog I/O) ve iki adet Thunderbolt 3 porta sahiptir.  Böylelikle Apollo Twin ve Apollo rackmount ses kartı kullanıcıları dört adede kadar Apollo ve altı UAD-2 cihazı kombine ederek stüdyolarının ihtiyaçları arttıkça daha fazla bant genişliği ve DSP gücü elde edeblirler.

Apollo: Yeni Neslin Seçimi

Apolloses kartları Kendrick Lamar (DAMN.), Chris Stapleton (From A Room: Volume 1), Arcade Fire (Everything Now), Post Malone (Beerbongs & Bentleys) ve daha birçok iz bırakan albümün yapımında profesyonel prodüktörler tarafından tercih edilen modeldir. Apollo serisi kartlar Sound on Sound, Future Musi ve Electroni Musician gibi dergilerden müzik endüstrisinin en saygın ödüllerini kazanmakla kalmamış, ses kartı dalında prestijli TEC ödülünü 5 yıl ard arda kazanmıştır.

Apollo Artist Sessions

Prodüktör / mühendis Fab Dupont'un (Jennifer Lopez, David Cosby) Latin süperstar Monsieur Periné ile Colombia'da Apollo X ses kartları ile canlı kayıdını izleyin.

Göze Çarpanlar

  • Sınıf lideri 24-bit/192 kHz dönüştürücülere sahip 16 x 22 Thunderbolt 3 ses kartı
  • Audio buffer size'a bakmadan sıfıra yakın gecikme ile UAD HEXA Core işlemciler ile gerçek zamanlı kayıt
  • Neve, API, SSL, Manley, Universal Audio, ve fazlasından gerçek zamanlı preamp emülasyonlu 8 adet unison özellikli mikrofon preamp
  • LUNA kayıt sistemi ile prodüksiyon yapın - Apollo (Mac/Thunderbolt) makineler için yapılmış tümü ile entegre kayıt yazılımı
  • 7.1 destekli surround monitoring
  • "Realtime Analog Classics Plus" UAD plug-in paketi ile birlikte
  • Pro Tools, Logic, Cubase, Ableton, ve diğer DAW'lar için ek miks gücü sağlayan UAD HEXA core işlem kapasitesi
  • 4 adet Thunderbolt'lu Apollo ve 6 adet UAD2 cihazı aynı anda kullanabilme
  • Profesyonel mikserler ve teyp makineler ile uyumluluk için seçilebilir +24 dBu çalışabilme
  • Alt Speaker, Talkback mikrofon ve atanabilir Mute / Dim fonksiyonlu kullanışlı ön panel monitoring fonksiyonları
  • İstenirse Heritage Edition sürümü ile satın alınabilir.
6427

Bilgi kartı

Bağlantı Protokolü
Thunderbolt 3
Bağlantı Konnektörü
USB-C
İşletim Sistemi
Mac OS
Windows
Mikrofon Giriş (Adet)
8
Line Giriş (Adet)
8
Line Çıkış (Adet)
10
Enstrüman Giriş (Adet)
2
Kulaklık Çıkış (Adet)
2
Toplam Giriş/Çıkış
16x22
ADAT Giriş/Çıkış
2x2
S/PDIF
Giriş/Çıkış
Maksimum Örnekleme Frekansı (kHz)
192
Bit Derinliği (bit)
16/24
    Universal Audio Heritage Edition nedir ?

    "Heritage Edition" sürümlerin diğer sürümlerden tek farkı beraberinde hediye verilen Plug-IN'lerin içeriği ve miktarıdır. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.


    Universal Apollo ses kartları ile birlikte standart olarak verilen plug-in'ler hangilerdir?

    Apollo ses kartları  ile girlikte "UA Realtime Analog Classics Plus Bundle" adı verilen yazılım paketi gelmektedir. Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayın.


AYNI KATEGORİDEKİ DİĞER 8 ÜRÜN

İLGİLİ YAZILAR

axess
Vade Aylık Toplam
1 ₺155.960,79 ₺155.960,79
2 ₺77.980,40 ₺155.960,79
3 ₺53.026,67 ₺159.080,00
4 ₺40.549,81 ₺162.199,22
5 ₺33.063,69 ₺165.318,44
6 ₺28.072,94 ₺168.437,65
7 ₺24.508,12 ₺171.556,87
8 ₺21.639,56 ₺173.116,48
9 ₺19.581,74 ₺176.235,69
10 ₺17.935,49 ₺179.354,91
11 ₺16.588,56 ₺182.474,12
12 ₺15.466,11 ₺185.593,34
bonus
Vade Aylık Toplam
1 ₺155.960,79 ₺155.960,79
2 ₺77.980,40 ₺155.960,79
3 ₺53.026,67 ₺159.080,00
4 ₺40.549,81 ₺162.199,22
5 ₺33.063,69 ₺165.318,44
6 ₺28.072,94 ₺168.437,65
7 ₺24.508,12 ₺171.556,87
8 ₺21.639,56 ₺173.116,48
9 ₺19.581,74 ₺176.235,69
10 ₺17.935,49 ₺179.354,91
11 ₺16.588,56 ₺182.474,12
12 ₺15.466,11 ₺185.593,34
maximum
Vade Aylık Toplam
1 ₺155.960,79 ₺155.960,79
2 ₺77.980,40 ₺155.960,79
3 ₺53.026,67 ₺159.080,00
4 ₺40.549,81 ₺162.199,22
5 ₺33.063,69 ₺165.318,44
6 ₺28.072,94 ₺168.437,65
7 ₺24.508,12 ₺171.556,87
8 ₺21.639,56 ₺173.116,48
9 ₺19.581,74 ₺176.235,69
10 ₺17.935,49 ₺179.354,91
11 ₺16.588,56 ₺182.474,12
12 ₺15.466,11 ₺185.593,34
world
Vade Aylık Toplam
1 ₺155.960,79 ₺155.960,79
2 ₺77.980,40 ₺155.960,79
3 ₺53.026,67 ₺159.080,00
4 ₺40.549,81 ₺162.199,22
5 ₺33.063,69 ₺165.318,44
6 ₺28.072,94 ₺168.437,65
7 ₺24.508,12 ₺171.556,87
8 ₺21.639,56 ₺173.116,48
9 ₺19.581,74 ₺176.235,69
miles-smiles
Vade Aylık Toplam
1 ₺155.960,79 ₺155.960,79
2 ₺77.980,40 ₺155.960,79
3 ₺53.026,67 ₺159.080,00
4 ₺40.549,81 ₺162.199,22
5 ₺33.063,69 ₺165.318,44
6 ₺28.072,94 ₺168.437,65
7 ₺24.508,12 ₺171.556,87
8 ₺21.639,56 ₺173.116,48
9 ₺19.581,74 ₺176.235,69
10 ₺17.935,49 ₺179.354,91
11 ₺16.588,56 ₺182.474,12
12 ₺15.466,11 ₺185.593,34

Diğer Kartlar

Tüm kredi ve bankamatik kartları ile tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz.
Karşılaştırma listesine eklendi.